Galatasaray Gol nasıl olacak?

Gol nasıl olacak?

14.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Umut ve Podolski bir kez bile Gençlerbirliği kalesini yoklamazken, Yasin’in iki şutu ise çerçeveyi bulamadı.

Gol nasıl olacak

Cim-Bom’da Burak Yılmaz’ın transferi, Sinan Gümüş’ün de sakatlanması forvette büyük sıkıntı yaşamalarına neden oldu. Hem kalesinde gollere engel olamayan Galatasaray hem de gol yollarında büyük kısırlık yaşıyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların dünkü Gençlerbirliği mücadelesinde yer alan üç hücumcudan sadece iki şut çıktı, ikisi de çerçeveyi bulamadı. Galatasaray’da ilk 11’de başlayıp ileri uçta oynayan Umut Bulut ve Podolski, maç boyunca kaleye şut dahi çekmezken Yasin Öztekin’in 2 isabetsiz şutu göze battı.

Bu arada Cim-Bom, son 23 resmi maçının 22 tanesinde en az bir gol yerken sadece 0-0 biten Torku Konyaspor maçında kalesini gole kapattı. Bu karşılaşmalarda 32 gol yiyen Galatasaray, sezon genelinde 43 resmi maçta 59 gol (ort. 1,37) yedi.

4 maçta 3 penaltı

Cim-Bom, son 4 maçta 3 kez penaltı kazandı. Ligin 22. haftasındaki Trabzonspor, 24. haftadaki Medipol Başakşehir maçlarında da penaltı alan Galatasaray dün de Gençlerbirliği karşısında penaltı kullandı. Kazanılan penaltıları Selçuk İnan attı, 3’ünü de gole çevirdi.

Haberin Devamı

Cim-Bom bu sezon oynadığı 24 maçta 7 kez penaltı bularak, bunların hepsini gole çevirdi ve ligin penaltıdan en çok gol atan takımı oldu. Galatasaray dışında Trabzonspor ve Çaykur Rizespor da 7’şer penaltı buldu. Ancak bordo-mavililer bunların üçünü, Rize de 5’ini gole çevirebildi.