Teleset Mobilya Akhisarspor 'Golcü' ikiye böldü

'Golcü' ikiye böldü

08.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi’nden bir grup, Sion forması giyen 23 yaşındaki Konate’nin alınmasını isterken, karşıt grup ise direkt oynayabilecek 31 yaşındaki Rodallega’nın alınmasını istiyor. Forvet transferinin hafta içinde yapılması bekleniyor.

Golcü ikiye böldü

Trabzonspor, forvet transferinde seçenek sayısını ikiye düşürdü, Akhisar Belediyespor’dan Hugo Rodallega ve Sion’dan Moussa Konate için karar aşamasına geldi.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında en az gol atan takımlardan biri olan Trabzonspor, devre arasında forvet hattını güçlendirerek gol sorununu çözmeyi hedefliyor. Bu anlamda alternatif sayısını ikiye indiren bordo-mavililerin Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega ile Sion forması giyen Moussa Konate arasında tercih yapacağı öğrenildi.

Yönetim içerisinde bir grup 23 yaşındaki Konate’nin transfer edilmesini isterken, diğerleri ise takımda direkt oynayabilecek 31 yaşındaki Rodallega’nın alınması konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı. Transferde elini çabuk tutmak isteyen Trabzonspor’da yönetimin bu hafta içerisinde forvet transferini sonuçlandırmayı planladığı belirtilirken, bu iki oyuncudan birinin takıma katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Medjani’nin dönüşü

Trabzonspor Yönetimi, geçmişte de bordo-mavili formayı giyen Carl Medjani’nin Antalya kampına katılmasını sağladı. Cezayirli oyuncuya geçmişten kalan borçları nedeniyle toplam 785 bin euro borcu olan Karadeniz ekibinin, oyuncuyla yapılan prensip anlaşmasına göre hem bu borcu ortadan kaldıracağı, hem de FIFA’daki dosyayı kapatacağı belirtildi.

Yazarlar