Beşiktaş Golü kurtardı, gözünü kaybetti!

Golü kurtardı, gözünü kaybetti!

03.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaleci Fabri ilk yarıda müthiş bir kurtarışla Uğur Çiftçi’ye gol şansı tanımazken sol gözüne gelen topla sakatlandı. 43’te yerini Tolga’ya bırakmak zorunda kalan İspanyol eldiven tribünlerden çok büyük alkış aldı.

Golü kurtardı, gözünü kaybetti

Beşiktaş’ın 1 numarası Fabri, Gençlerbirliği karşısında 43 dakika oyunda kalabilirken, bir kez daha tribünlerin sevgisini kazandı.

Haberin Devamı

Maçın 35. dakikasında karşı karşıya pozisyonda müthiş bir kurtarışla Uğur Çiftçi’ye gol şansı tanımayan İspanyol kaleci takımının geriye düşmesine izin vermezken, sol gözünden sakatlandı. Fabri yaklaşık 5 dakika süren tedavisinin ardından yedek kulübesine oyuna devam etmek istediğini bildirdi ancak yaşadığı görme kaybı nedeniyle yerini Tolga Zengin’e bırakmak zorunda kaldı.

Maçın 43. dakikasında sahayı terk eden Fabri, siyah-beyazlı tribünlerden çok büyük alkış aldı. Beşiktaşlı taraftarlar hep birlikte uzun süre İspanyol kaleci lehine tempo tuttu. Yedek kulübesine uğramadan tedavi için doğrudan soyunma odasına giden Fabri daha sonra hastaneye götürüldü. Sol göz kapağında açılma meydana gelen Fabri’nin ciddi bir durumunun olmadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Alkışlar Tolga’ya

Beşiktaşlı taraftarlar, Astra Giurgiu ile geçen hafta Vodafone Arena’da oynanan hazırlık maçında yediği hatalı goller nedeniyle tepki gösterdikleri Tolga Zengin’in gönlünü aldı. Siyah-beyazlılar maç öncesi tecrübeli kaleciyi tribüne çağırarak tezahüratlarla destek verdi.

Fabri’nin sakatlanması nedeniyle 43. dakikada oyuna dahil olan Tolga Zengin alkışlar arasında kaleye geçti. İkinci yarının hemen başında Vedat Muriqi’in kafasında beraberlik golüne izin vermeyen Tolga tribünlerden büyük alkış aldı. Süper Lig’de tam 24 hafta sonra kaleye geçen tecrübeli file bekçisi en son 2. haftadaki Atiker Konyaspor maçında görev yapmıştı.

Yazarlar