Galatasaray Gomis'e karşılık Modeste!

Gomis'e karşılık Modeste!

24.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fransız golcünün menajeri, Gomis'i götürmenin karşılığı olarak Galatasaray'a öneride bulundu.

Gomise karşılık Modeste

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Cim-Bom’un golcüsünü Al Hilal’e gitmesi için ikna eden menajer Mendy, “Gomis’in Al Hilal’e imza atmasını sağlarım ama sizden Modeste’yi transfer etmenizi istiyorum. Aradığınız özelliklere sahip bir golcü” dedi. Ancak istediği 5 milyon euro imza bedeli sorun oluşturdu.

Bafetimbi Gomis’in ikna olup Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal ile anlaşmasında başrolü oynayan menajer Mendy’nin, buna karşılık başka bir Fransız golcü Anthony Modeste’yi önerdiği ortaya çıktı. Mendy’nin, sarı-kırmızılılarla yaptığı görüşmede Çin’de mutsuz olduğu için TJ Quanjian’la yollarını ayıran Modeste’nin sarı-kırmızılılara gelebileceğini söylediği belirlendi.

Mendy’nin, “Gomis’in Al Hilal’e imza atmasını sağlarım ama sizden Modeste’yi transfer etmenizi istiyorum. Modeste aradığınız özelliklere sahip bir golcü... Galatasaray’a gelmeye hazır. Bu konuda en ufak bir sıkıntı yaşanmaz. Gomis’in İstanbul’daki yaşantısı Modeste’yi etkiledi. Yeni bir sayfa açmak için kendisine en uygun kulüp olarak Galatasaray’ı görüyor. Modeste, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için gelmeye hazır” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Gomise karşılık Modeste

Mendy’den gelen Modeste önerisini değerlendiren sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in vereceği karara göre hareket edecek. Fransız golcünün özelikle Bundesliga’da Köln formasıyla iyi işler çıkardığını düşünen sarı-kırmızılı idareciler, maliyetinin Welbeck’e göre iyi olması ve sakatlık konusunda herhangi bir probleminin bulunmaması nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Terim beklenecek
Ancak tecrübeli golcünün serbest olduğu için imza parası istediği, bu rakamın da 5 milyon euroya yakın olduğu belirtildi. Terim’in onay vermesi durumunda Gomis’in de menajerliğini yapan Mendy’e yetki verilip oyuncu İstanbul’a davet edilecek. Cim-Bom, yeni golcüsünü Alanyaspor ile yapılacak maça kadar kadrosuna katmak istiyor.

Yazarlar