Diğer Görkemli kapanış

Görkemli kapanış

11.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Usta golfçüler, üç gün boyunca Mustafa Vehbi Koç Anma Turnuvası'nda yarıştı.

Görkemli kapanış

Kemer Country Club, bu kez anlamlı bir turnuvaya kapılarını açtı. Organizasyonun son gününde yetişkinler müsabakaları yapıldı. Dereceye girenler anma yemeğinin ardından düzenlenen törenle kupalarını aldı.

Haberin Devamı

Kemer Country Club, kulübününün kurucu üyesi ve ülkede golfün gelişmesinde büyük emeği olan Mustafa Vehbi Koç adına düzenlediği anma turnuvasıyla golfçüleri buluşturdu. Kemer Country Club Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşen organizasyona resmi handikapı açık olan tüm golçüler katıldı.

Golfçülerin gösterdiği yoğun ilgi sebebiyle 3 gün olarak gerçekleştirilen organizasyon, 8 Nisan Cuma günü yetişkinler ve juniorların katılımıyla start aldı. Hafta sonu ise sadece yetişkinler oynadı.

Rahmi Koç da katıldı

Turnuvanın son gününde Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da turnuvaya katıldı ve golf oynadı. Organizasyona ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Mevlüt Çavuşoğlu, Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, Meltem Oktay Demirören, Kıvanç Oktay, Emine Sabancı, Erhan Kamışlı gibi iş ve golf dünyasının nde gelen isimleri de katıldı.

Haberin Devamı

Her sene gelenekselleştirilerek daha ileriye taşınması hedeflenen bu anlamlı turnuvayı daha özel kılmak ve Mustafa V. Koç’u en güzel şekilde anmak için, dün gece bir yemek düzenlendi ve dereceye girenlere kupaları verildi.

Türkiye’nin önde gelen golfçülerini bir araya getiren Mustafa V. Koç Anma Turnuvası’nın destekçileri arasında Jaguar Land Rover Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv yer aldı. Bu turnuvada golf severler, Jaguar’ın ilk kez SUV segmentine girdiği, yeni Jaguar F-PACE ile tanıştılar.

Yemekte buluştular

Mustafa Vehbi Koç Anma Turnuvası’nın sonunda düzenlenen yemeğe de katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Golfçüler üç günlük turnuvanın yorgunluğunu atarken, yemeğin ardından yapılan törenle kupalarını da aldı.

Görkemli kapanış

Yazarlar