Skorer Görücüye çıkacaklar

Görücüye çıkacaklar

03.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haydi Ankaralılar!

Görücüye çıkacaklar






'Nasıl gerekiyorsa öyle'
PARMA deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Gençlerbirliği, bugün bu skoru unutup sahaya çıkacak. Hem Gençlerbirliği, hem de Türk futbolu için tarihi bir gün yaşanacağını belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, İtalyan takımının dış sahada daha fazla kazanıp, daha çok gol attığına dikkat çekti. Yanal, "Unutulmasın, Sporting Lizbon buradaki 1 - 1'lik skora güvenmenin bedelini ağır ödedi. Biz aynı hatayı yapmayacağız. Nasıl oynamamız, mücadele etmemiz gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

Prim 150 milyar lira
UEFA Kupası'nda dört takımın da tura yakın olduğunu vurgulayan Gençlerbirliği çalıştırıcısı, "Çok önemli bir noktadayız. Önümüzdeki sezonlar için bize avantaj sağlayacak bir konumu yakalayabiliriz. Bütün takımların tur atlaması en büyük dileğim" ifadesini kullandı. Ersun Yanal, Parma'nın Ankara'da hiç antrenman yapmamasına ise, "Onların sorunu. Herhalde deneyimlerine güveniyorlar" yorumunu yaptı. Kırmızı - Siyahlılar'da tur primi de 150 milyar lira olarak belirlendi.

Gençlerbirliği futbolcuları, Parma karşısında takibe alınacak. Bugünkü zorlu mücadeleyi Blackburn, Liverpool ve Milan kulüplerinin menejer ve asistan antrenörlerinin izleyeceği bildirildi. Bu kulüpler Skoko, Youla ve Serkan ile ilgileniyor.

ERSUN Yanal'ın Gençlerbirliği'ne transferi sırasında iki Başkent kulübü arasında yaşanan gerilim, Ankaragücü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Cemal Aydın'ın örnek çağrısıyla son buldu. Sarı - Lacivertli taraftarı, Gençler'i desteklemeye davet eden Aydın, "Alınacak her galibiyet, atlanacak her tur ülke futbolumuzun puanının artmasına katkıda bulunacak, temsilci sayımızın artmasını sağlayacak. Tek yumruk olarak 19 Mayıs Stadı'nda olacağız. Haydi Ankaralılar, Gençlerbirliği'ni desteklemeye" dedi.



SPOR


TESTİ KIRILMADAN!
At yarışları
Avrupa Ligleri
İkinci Lig Puan Durumu
Melekler diriliyor!
Kalbimiz Eczacı'yla
Giunti kulübede
Ortega'da yeni süre
Hakan müjdesi
'Beraberlik bize yaramaz'
Kare bozulmasın
1-0'ı unutun
Roma'da da yakacak
UEFA KUPASI (3. Tur rövanş)
Haber turu...
Uygun hamle
Tahmin mi, temenni mi?
Okan ve Yasin
Biraz sabır biraz destek
Bir mucize olsun