1.Lig Göztepe'de cezalılar ve sakatlar can sıkıyor

Göztepe'de cezalılar ve sakatlar can sıkıyor

22.11.2016 - 14:59 | Son Güncellenme:

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde oynadığı Bandırmaspor maçında 3 futbolcusu kırmızı kart gören, 2 oyuncusu da sakatlanan Göztepe'de Teknik Direktör Okan Buruk'u sıkıntı bastı.

Göztepede cezalılar ve sakatlar can sıkıyor

Cuma günü Adana Demirspor deplasmanında cezalı sol bek Mehmet Erdem, sol kanat Halil ve orta saha oyuncusu Gökhan'ın yanı sıra sağ üst arka adalesinde ödem oluşan stoper Lokman ile sol arka alt adalesinde yırtık tesbit edilen orta saha Doğa'dan yararlanamayacak olan Buruk arayışlara başlarken, yine Bandırmaspor randevusunda sağ arka adalesine darbe alan stoper Gençer'in de bugünkü idmana çıkmadığı belirtildi. Buruk'un Lokman'ın yerine savunmada sakatlığı yüzünden son 10 müsabakada 1 dakika bile forma giyemeyen Emre Can'ı sahaya süreceği öğrenildi. Gençer'in iyileşmemesi halinde 2 maçtır sol bek oynattığı Leo Schwechlen'i stopere kaydırmayı planlayan Buruk, sol beke 1 ayı aşkın süredir forma giymeyen Tanju'yu monte edeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Son olarak ilk hafta oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında görev alan Emre Can ile 6'ncı haftadaki Elazığspor maçından bu yana sahaya çıkmayan Tanju'ya özel idman yaptıran Okan Buruk'un Halil'in yokluğunda da sol kanatta Tayfur'u görevlendirmeyi planladığı ifade edildi. Önemli eksiklere rağmen mazeret üretmeden karşılaşmaya hazırlanacaklarını söyleyen Buruk, "Geniş bir kadromuz var. Uzun lig maratonunda maalesef cezalar ve sakatlar olabiliyor. Adana Demirspor maçına en iyi şekilde çıkıp, istediğimizi alacağız" diye konuştu.