1.Lig Göztepe'den Kartalspor'a tepki!

Göztepe'den Kartalspor'a tepki!

27.03.2013 - 16:17 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren ekiplerden Kartalspor'un Başkanı Hamza Tozkoparan'ın hakemlere yönelik açıklamasına Göztepe'yi de malzeme yapması, sarı kırmızılıları çileden çıkardı.

Göztepeden Kartalspora tepki

Hamza Tozkoparan'ın, "Bizi düşürme senaryoları oynanmaya başladı. Kazandığımız 25 puanda alın teri var. Hiçbiri haram değil. Hakem hataları sadece bizim maçlarımızda değil, bizi ilgilendiren maçlarda da yapılıyor. Bunu Göztepe-Karşıyaka ve Manisa-Göztepe müsabakalarında gördük" ifadeleri İzmir temsilcisinden tepki gördü.

Haberin Devamı

Hamza Tozkoparan'ın açıklamasının gündem değiştirmeye yönelik olduğunu belirten Göztepe Sportif İşler Sorumlusu İsmail Hakkı Gül, "Bizim de Bolu, Çaykur Rizespor ve Samsunspor maçlarındaki hakem hatalarından canımız yandı, ancak çıkıp açıklama yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Hakemlerin kasti hata yaptığına inanmıyorum. Oyuncu boş kaleye golü atamıyor, penaltıyı kaçırıyorsa, hakemler de yanlış yapabiliyor. Tüm takımları centilmence yarışmaya davet ediyoruz. Hedef saptırmasınlar" diye konuştu.
Karşıyaka ve Manisa maçlarında aldıkları altı puanın ligi bitirmediğini de ekleyen Gül, "Pazar günü ağırlayacağımız Şanlıurfaspor'u eli boş gönderip, hem onları alt gruba çekmeli, hem de ikili averaj üstünlüğünü ele geçirmeliyiz. Şanlıurfaspor bize yenilirse, kalan maçlarına daha çok asılmak zorunda kalır" dedi. Sarı kırmızılılarda Liberya Milli Takımı'na giden Weeks'in pazar 15.00'teki randevuya yetişeceği açıklandı. Manisaspor galibiyetinin 4'er bin TL'lik primleri hafta sonuna kadar dağıtılacak.