Göztepe Göztepe'nin yeni evine Çukur'dan destek...

Göztepe'nin yeni evine Çukur'dan destek...

21.01.2020 - 12:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçıyla yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne kavuşacak olan Göztepe'ye bir destek de televizyon ekranlarının sevilen dizisi Çukur'dan geldi. Daha önce de farklı sosyal sorumluluk projelerine sahne geçişlerinde duvar yazısı olarak yer veren dizi, bu defa da sarı kırmızılı taraftarların gönlünü "EveDönüyoruz" görseliyle fethetti.

Göztepenin yeni evine Çukurdan destek...

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Antalyaspor'u 3-0 yenen ve pazar günü Beşiktaş maçıyla da inşaatı tamamlanan yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne kavuşacak olan Göztepe'ye televizyonun reyting rekortmeni dizisi Çukur'dan destek geldi. 95 yıllık tarihlerinin en özel anını yaşamak için sabırsızlanan sarı kırmızılıların heyecanına ortak olan dizi, son bölümde ekranlara getirdiği "EveDönüyoruz" duvar yazısıyla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Nizam Dayı da unutulmadı

2018/2019 sezonunda giyeceği formaları yine son yılların popüler televizyon dizisi Çukur ile açıklayan Göztepe, dikkatleri üzerine çekmişti. Göztepe tribünlerinin sevilen isimlerinden ve dizinin ana karakterlerinden olan Rıza Kocaoğlu'da tanıtım videosuna eşlik etmişti. Dizinin yönetmeni Sinan Öztürk’ün de koyu bir Göztepe taraftarı olması, sahne geçişlerinde duvar yazıları ile sarı kırmızılılara olan desteğin önünü açıyor.

Öte yandan Göztepe camiasının değerlerinden olan ve herkesçe 'Nizam Dayı' olarak bilinen simge ismin görseli de dizinin son bölümünde ekranlara ‘EveDönüyoruz’ mesajı ile yansıtıldı.