1.Lig Göztepe'ye Vleminckx ve Leroy George müjdesi

Göztepe'ye Vleminckx ve Leroy George müjdesi

06.07.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Göztepe, yeni sezonda kadroda düşünmediği, ancak bir türlü elden çıkaramadığı Vleminckx ve Leroy George’a gelen tekliflerle rahat bir nefes aldı.

Göztepeye Vleminckx ve Leroy George müjdesi

Belçikalı Vleminckx’i ülkesinin Lommel United ve Tubize takımlarının istediği, golcü futbolcunun 2’nci Lig’de yer alan 2 kulüpten birini tercih edeceği öğrenildi. Sarı kırmızılı formayla geçen sezon ilk yarıda iyi bir performans sergileyen ancak ikinci devrede düşüşe geçen George’a ise Azerbaycan yolu göründü.

Haberin Devamı

Hollandalı futbolcuyla eski kulübü Karabağ’ın yanı sıra Azerbaycan’dan da 2 kulübün daha ilgilendiği, transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi. Satış listesindeki bir diğer isim olan İsveçli Nahir Besara’ya ise şu ana kadar hiçbir takımdan teklif gelmedi.

Teknik direktör Okan Buruk, 3 futbolcunun da yarın A takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi. Vleminckx, George ve Besara’nın halen Göztepe’nin sözleşmeli futbolcusu olduğunun altını çizen Okan Buruk, şöyle dedi:

"Üç oyuncuyu da yeni sezonda kadroda düşünmüyorum ancak onların da çalışmaya, antrenman yapmaya ihtiyaçları var. Biz de kulüp olarak bunu sağlamak zorundayız. Vleminckx ve George’a gelen teklifler var. Yönetim hem kulübümüzün hem oyuncuların çıkarları doğrultusunda en doğu kararı verecektir."

Haberin Devamı

Bastia’dan transfer etmeyi düşündükleri golcü Kone ile aralarında sorun bulunmadığını kaydeden Okan Buruk, yönetimin Fransız kulübünü ile yaşanan bazı küçük pürüzleri çözmeye çalıştığını söyledi.

GÖZTEPE SAHAYA İNİYOR

PTT 1’inci Ligi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Göztepe, 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanını yarın yapacak. Saat 17.00’de Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde toplanacak futbolcular, kısa bir tanışma toplantısının ardından saat 19.00’da ilk idmanını teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirecek. Göztepe, 11 Temmuz’a kadar İzmir’de çalıştıktan sonra 2. etap kamp programı için Erzurum’a gidecek.