Demir Grup Sivasspor Grosicki Muslera'yı gözüne kestirdi!

Grosicki Muslera'yı gözüne kestirdi!

13.11.2012 - 10:51 | Son Güncellenme:

Sivasspor'un Polonyalı futbolcusu Kamil Grosicki, Uruguay ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde Galatasaraylı Fernando Muslera'yı zorlu karşılaşmada yenmek istediğini söyledi.

Grosicki Muslerayı gözüne kestirdi

Dünya Kupası Elemeleri'de grup maçlarının ardından ülkeler bu kez hazırlık karşılaşmalarında güçleriini test edecek. Çarşamba günü TSİ 21:45'te oynanacak maçta Polonya ile Uruguay karşı karşıya gelecek.
Bu karşılaşmada Sivasspor forması giyen Polonyalı Kamil Grosicki ile Galatasaray'ın Arjantinli file bekçisi Fernando Muslera karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde 24 yaşındaki kanat oyuncusu Grosicki, Uruguay Milli Takımı ve Fernando Muslera hakkında açıklmalarda bulundu.

"MUSLERA'YI YENMEK GÜZEL OLABİLİR"

Grosicki yaptığı açıklamada, "Uruguay'da tüm futbolseverlerin yakından tanıdığı Luis Suarez ve Edinson Cavani gibi yıldız isimler var. Savunma oyuncuları, hücum oyuncuları kadar yıldız olmayabilir ama tüm takım neredeyse dünyanın sayılı kulüplerinde forma giyiyor. Uruguay kalecisi Fernando Muslera'yı da Galatasaray'dan çok yakından tanıyorum. Bu maçta Muslera'yı yenmek güzel olabilir" dedi.

GROSICKI'NİN ADRIAN YORUMU

Öte yandan Uruguay ile oynayacakları maçın kadrosunda yer alan Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski'nin son haftalardaki başarılı formunu da anlatan Grosicki, "Adrian son iki maçta 3 gol attı ve Uruguay maçı öncesinde mükemmel bir şekilde form tuttu. Biz artık kendi gücümüzün farkındayız ve bunu sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.

Kamil Grosicki ayrıca Polonya Mili Takımı'nın 2012 yılında oynayacağı son maçta galibiyet için mücadele edeceğini belirtirken; Polonya Futbol Başkanı olan efsane isim Zbigniew Boniek'e ilk maçında zafer yaşatmak istediklerini söyledi.

Yazarlar