Galatasaray Grosskreutz'un gözü savcıda

Grosskreutz'un gözü savcıda

05.12.2015 - 11:33 | Son Güncellenme:

Kevin Grosskreutz'un 'kung-fu tekmesi' için açılan polis soruşturmasının tamamlandığı, dosyanın savcılığa sevk edildiği ortaya çıktı. Galatasaraylı oyuncunun apar topar Almanya'ya gitmesinde bu gelişmenin payı olup olmadığı merak konusu oldu.

Grosskreutzun gözü savcıda

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini hocası Mustafa Denizli'ye söyleyen Kevin Grosskreutz'un 'Kadına tekme' olayında sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Almanya'da, eski kulübü Kemminghausen'in tesislerinde annesi Pia ile tartışan kadının karnına 'kung-fu tekmesi' attığı ileri sürülen oyuncu için şikayetçi olunmuştu.

Oyuncunun son dönemde kafasını kurcalayan şeylerden bir tanesi olan bu olayla ilgili polisin bir süredir Grosskreutz için soruşturma yürüttüğü ortaya çıktı. Olayın ardından karakola giderek karnındaki izi gösteren kadının şikayetiyle soruşturmanın başlatıldığı ancak sonrasında işlerin karıştığı belirlendi.

Kadın ifadesini değiştirdi

Şikayetçi kadının sonrasında bir kez daha karakola giderek olayın karışık bir olay olduğunu söylediği ve kendisine vuran kişinin Kevin Grosskreutz olduğundan emin olmadığını söyleyerek ifadesini değiştirdiği belirtildi. Ancak buna karşın dosyanın kapanmadığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Polis şefi açıkladı

Polis geçen sürede, içlerinde Grosskreutz'un da bulunduğu bir çok kişinin ifadesini aldı ve ardından soruşturmasını tamamladı. Polis adına açıklama yapan Dana Seketa, soruşturma sonuçlarının yer aldığı dosyayı savcılığa gönderdiklerini söyledi. Davanın seyrine savcılık tarafından karar verilecek.

Karar için beklenecek

Ancak konuyla ilgili açıklama yapan savcı Henner Kruse bu dosyanın henüz görüşülmediğini ve bir süre daha sırada bekleyeceğini aktardı: "Bu dava öncelikli bir dava değil. Görülmeyi bekleyen bir çok dava olduğu için, bunun için verilecek kararı bir kaç hafta daha beklemek gerekebilir".