Galatasaray Gülmeyi unutan yaşlı gözler!

Gülmeyi unutan yaşlı gözler!

10.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u da avlayamadı, ligdeki galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı: 1-1

Gülmeyi unutan yaşlı gözler

MAÇIN ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

İlk dört hedefinden kopmamaya çalışan Galatasaray, alt sıralarda korkulu rüya görmek istemeyen rakibi önünde yine hayal kırıklığı yarattı. Sarı-kırmızılı takım vasat futboluna rağmen Emre ile üç puana çok yaklaştı ancak uzatmalarda Tuszynski’ye engel olamadı.

Televizyonu göz ucuyla takip eden bir izleyici olsaydınız PTT 1. Lig’de bir maç oynanıyor sanabilirdiniz. Futbol kalitesi bakımından kötü ve keyifsiz bir maçtı anlayacağınız...

Takımı ayağa kaldırmak için yönetimin primleri maç maç hesaplara yatırma hamlesi de görünen o ki futbolcuları kendine getirememiş. Çünkü bir kıpırdanma görmedik. Ligi kafalarında bitirdiklerini dün resmen gösterdiler. Kötü oynadıkları maçta son dakikalarda bir şans golü ile öne geçip 2 dakika bile bunu korumayı başaramadılar. “Beşiktaş şampiyonluk yarışında avantajlı. Çünkü Fenerbahçe’nin bizimle maçı var” diyen Podolski dün de sahada yoktu. Acaba neye ve kime güvenerek vatandaşına söz verdi!

Haberin Devamı

İlk şut 56. dakikada

Maçın hemen başında Olcan’ın karşı karşıya kaldığı pozisyon bu devrenin tek tehlikesiydi. Galatasaray’ın kaleyi bulan ilk şutu 56’ıncı dakikada geldi. Emre Çolak’ın sert şutunda İtandje köşeye giden topa iyi uzandı. 72’de Emre Çolak’ın sağ çaprazdan kestiği topta Donk’un kafasında yine kaleciden kritik bir hamle geldi.

88’de Yasin’in soldan getirip gönderdiği pasta Emre Çolak’a sadece dokunmak kaldı. Galatasaray’da tartışılacak en son isim olan Muslera 90+2’de boşa çıkarken Tuszynski kafayla eşitliği sağladı.

Gülmeyi unutan yaşlı gözler

Yazarlar