AntalyaSpor Gültekin Gencer: Herkes takıma destek vermeli

Gültekin Gencer: Herkes takıma destek vermeli

02.04.2014 - 10:58 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Seyircimiz takımla futbolcuyla ilgili hiçbir zaman bireysel olaylara girmemeli, bu haftadan itibaren içeride de dışarıda herkes takıma destek vermelidir" dedi.

Gültekin Gencer: Herkes takıma destek vermeli

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 27'nci haftasında oynanan Kayserispor maçının dönüm maçlarından biri olduğunu ancak henüz her şeyin bitmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Kayserispor maçında eksikliklerin bulunmasına rağmen ilk 45 dakikada iyi bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Gencer, ikinci yarıda ise 11 dakikada bireysel hatalardan kaynaklanan goller yediklerini kaydetti.

Kayserispor maçı öncesi umutlu olduklarını, kaliteli bir takım olduklarını ifade eden Gencer, bunun sonuca yansımadığını anlattı.

Hafta sonu yapacakları Torku Konyaspor maçından başka bir şey düşünmediklerini belirten Gencer, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig müsabakalarına ayrı ayrı hazırlanan bir takım olduklarını söyledi.

Gencer, Torku Konya maçını kazanmak zorunda olduklarına dikkati çekerek, taraftarların da Antalyaspor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında yenilmediklerini hatırlatan Gencer, taraftarın maçların 90 dakika olduğunu unutmamasını ve uzatmalar bile olsa takımını desteklemesi gerektiğine dikkati çekti.

Gencer, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Seyircimiz takımla futbolcuyla ilgili hiçbir zaman bireysel olaylara girmemeli, bu haftadan itibaren içeride de dışarıda herkes takıma desteklemelidir. Biz, yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapıyoruz ama maalesef hak etmediğimiz sonuçlar alıyoruz. Olmamamız gereken bir yerdeyiz ama önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğimize inanıyoruz."