Galatasaray Güntekin Onay'dan Galatasaray için kura yorumu!

Güntekin Onay'dan Galatasaray için kura yorumu!

31.08.2018 - 08:10 | Son Güncellenme:

Güntekin Onay, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çektiği kurayı değerlendirdi..

Güntekin Onaydan Galatasaray için kura yorumu

Güntekin Onay, Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde edilmesi için Galatasaray'ın transfer yapması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

HARİKA BİR GRUP

Galatasaray'ın 4. torbadan kura çekimine girdiğini göz önünde bulundurursak, harika bir gruba düştü. 4. gruptan kuraya giren Kızılyıldız’ın düştüğü durum ortada.

KALEYE GİDİLMESİ ZORDU

Her şeyden önce 1. torbadan L.Moskova’nın gelmiş olması çok büyük bir şans. Diğer 7 takım tartışılmayacak şekilde bırakın puan almayı, rakip kaleye bile gitmenin zor olacağı ekiplerdi.

PORTO'NUN GELMESİ ŞANS

2. torbada yine Tottenham, M.United, Roma ve Napoli gibi güçlü rakipler varken Porto’nun gelmesi şans olarak değerlendirilmeli.

HAFİFE ALINACAK BİR TAKIM DEĞİL

Schalke, G.Saray’ın dişini geçirebileceği bir rakip. Tabii ki Bundesliga 2.’si. Hafife alınacak bir ekip değil.

İÇ SAHADA 7 PUAN

Grup genel anlamda güç dengelerinin birbirine yakın olduğu, herkesin birbirini yenebileceği düzeyde. Özellikle bu durumda iç sahada alınacak 7 puanın çıkmak için yeterli olacağını, deplasmandan da ne toplanırsa kar olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

FAVORİ OLARAK ÇIKACAK

Bu grupta G.Saray, TT Stadı’ndaki tüm karşılaşmalara favori olacak çıkacak. Bu da büyük bir avantaj. Ayrıca grup maçlarına iç sahada başlayıp, yine iç sahada bitiriyor olmak da bir başka avantaj.

NET FAVORİSİ YOK

Grubun net bir favorisi yok. Ancak güç dengeleri bakımından Porto’yu az farkla öne çıkartabiliriz. İçeride kaybetmemek çok değerli.

SANTRFOR VE STOPER ŞART

Çünkü bu 4 takımın kendi arasında oynayacağı maçlar da ortaya çıkacak puan tablosunda 15’leri 16’ları görmeyeceğiz. Fakat şunu da vurgulamamız gerekli ki G.Saray’ın bu kadrosuna üst düzey bir santfor ve stoper şart.