Kayserispor Güray Vural: Kayserispor'da kendimi buldum

Güray Vural: Kayserispor'da kendimi buldum

01.02.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

F.Bahçe'ye attığı birbirinden güzel gollerle dikkat çeken haftanın oyuncusu Güray Vural, "Kayserispor'da kendimi buldum" diye konuştu.

Güray Vural: Kayserisporda kendimi buldum

KAYSERİSPOR'un ara transferde aldığı gözde oyuncusu Güray Vural, Fenerbahçe'ye attığı, son dakikadaki şık golü değerlendirirken, "Kayserispor'da adeta yeniden doğdum ve kendimi buldum" dedi.

Sarı kırmızılı kulübün ara transferde renklerine kattığı ilk oyuncu olan defansın solunda ve açığında top koşturan Güray, Trabzanspor'da yedek kulübesinde kaldığı günlerin suskunluğunu Kayserispor'da bozduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye daha öncede farklı takımların forması altında gol attığını belirten Güray Vural, '' Kayserispor yönetiminin, özellikle beni çok isteyen teknik direktörüm Sergen Yalçın'ın, tezahüratlarıyla beni ateşleyen Kayserili sporseverlerin bana olan güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutluyum. Geçirdiğim sakatlıklardan sonra, Kayserispor formasıyla adeta yeniden doğdum. Bu çizgimi sezon sonuna kadar sürdüreceğim.'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ulusal medya tarafından hemen hemen her gazetede haftanın oyuncusu seçilen, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i adeta askıda bırakan son dakika golü ekranlarda haftanın golü ilan edilen, spor programlarında en çok konuşulan oyuncu olan Güray Vural, '' takım arkadaşlarımla birlikte Kayserispor'un ligde kalması için gelimizden ne gelirse fazlasını yapacağız'' diye sözlerini tamamladı

Yazarlar