Fenerbahçe "Gurur verici"

"Gurur verici"

27.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Dick Advocaat ile karşılaşacağı maç için geri sayıma geçti.

Gurur verici

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Dick Advocaat ile karşılaşacağı maç için geri sayıma geçti. Hollanda basınına konuşan genç teknik adam, eski hocasına rakip olmasının heyecan verici olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Van Bronckhorst, “Advocaat’a karşı oynamak çok hoş bir durum olacak. Ona karşı ilk maçım olacak” dedi. Bu karşılaşmadan ötürü gurur duyduğunu dile getiren Hollandalı antrenör, “Hem hoca hem de oyuncu ilişkimiz oldu ve benim için yaptıklarından dolayı Advocaat’a minnettarım. Advocaat şimdi iyi bir kulüpte çalışıyor ve kendisine rakip olmak bana gurur veriyor” yorumunu yaptı.

Feyenoord sıkı takipte

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Feyenoord yoğun bir takip yapıyor. Bir dönem Kasımpaşa’da görev alan ve şu an Feyenoord’da asistan olan Jan Wouters, sarı-lacivertlileri Gaziantep maçında 90 dakika boyunca seyrederek rapor tuttu.

Hollanda basınında yer alan haberlerde, Wouters’ın Fenerbahçe’nin hücum gücüne değindiği belirtildi. Sarı-lacivertli takımın 4-3-3 ve 4-4-2 sistemleri arasında gidip gelebildiği kaydedildi. Lens ve Emenike’nin hücumdaki etkinlikleri öne çıkarıldı.