Skorer 'Güven' forması

'Güven' forması

09.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

İYK'da Adakan yeniden başkan

Güven forması



DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret eden İstanbulspor Başkanı Adnan Sezgin ile Teknik Direktör Aykut Kocaman, ilgi ve destek istedi. Şahin'e, İstanbulspor'un 61 numaralı futbolcusu Güven'in formasını hediye eden Sezgin, "Bu size olan güveni ifade ediyor" dedi. Bakan da yasal sınırlar içinde gerekli kolaylığı sağlayacağını belirtti.

İSTANBUL Yelken Kulübü'nde Mehmet Adakan, yeniden başkanlığa seçildi. Yapılan olağanüstü genel kurulda, görevinden istifa eden Adakan, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa getirildi.

İSPANYA Kral Kupası'nda kan döküldü. Santiago Compostela - Deportivo La Coruna arasındaki maçta çıkan olaylarda 31 yaşındaki Manuel Rios Suarez adlı Deportivo taraftarı yaşamını yitirdi. Suarez'in, iç organlarında meydana gelen hasar nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirtildi.

TÜRKİYE'NİN FIFA kokartlı ilk bayan hakemi Lale Orta, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Beden Eğitimi bölüm başkanlığına getirildi. Orta, sahalardaki başarısını şimdi de eğitimde gösterecek.

ERKEKLER Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka, Amerikalı pivot Merwin Stone'u deniyor. Johnson, Nedim ve Onur'a alternatif olarak transfer edilmesi düşünülen 2.08 boyundaki Stone'nun yarına kadar deneneceği açıklandı.



SPOR


İŞTE İLK DERS
At yarışları
Avrupa ligleri
Ülker'in tadı bambaşka: 68-66
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Iverson'dan 104 trilyonluk imza
Bayanlara yeni düzenleme
Yarın geç olabilir!
Olay çıkaran yandı!
Allah korusun
Ağaoğlu'ndan garanti
Geçmişi bırak bugüne bak
Sanki işkence gibi
11'den vurduk!
Haber turu...
İngiliz medyası
Rakibi tanımak