Trabzonspor "Güzel günlere döneceğiz"

"Güzel günlere döneceğiz"

19.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Güzel günlere döneceğiz

Trabzonspor’un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, yepyeni bir vizyon, kararlı adımlar ve doğru bir yapılanmayla bordo-mavili ekibin yaşadığı kötü dönemden güçlenerek çıkacağını bildiğini belirtti.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün belki de tarihinin en sıkıntılı zamanlarından birini yaşadığını vurgulayan Yanal, “Bu sürecin geçici olduğuna yürekten inanıyorum. Başkan ve yönetim kurulumuz ile birlikte aynı heyecanı yaşıyorum. Trabzonspor’un bir an önce hak ettiği yerlere gelebilmesi için hepimiz geleceğe odaklanarak, tıpkı bir evlat yetiştirir gibi el birliğiyle Trabzonspor’u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz” dedi.

3. kez Trabzon’da göreve gelen tecrübeli hoca, “Trabzonspor’un birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde kulübümüze her zamankinden daha çok sahip çıkmanızı, 2016-2017 sezonunun ve 50. yılımızın hepimiz için gururla hatırlanacak bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini de kullandı.

Haberin Devamı

Trabzon hazır kıta

Süper Lig’de sezonu Kasımpaşa maçıyla noktalayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde altyapı antrenörü Taner Yılmaz yönetiminde basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını gerçekleştirdi. İdman öncesinde futbolcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı açarak fotoğraf çektirdi.

Güzel günlere döneceğiz