Skorer HABER TURU

HABER TURU

07.02.2009 - 00:11 | Son Güncellenme:

Bakkal Denizlispor’da... Yaşar Doğu bugün başlıyor... Mehmet yine coştu... Konuk Hasol

HABER TURU

Bakkal Denizlispor’da
Ümit Kayıhan ile yollarını ayıran Denizlispor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaştı. Yeşil-siyahlılar ile sözleşme imzalayan Bakkal, yeşil-siyahlıların bu sezonki üçüncü hocası oldu. Denizlispor’un Başkanı Ali İpek, tecrübeli çalıştırıcının Denizli’nin havasını teneffüs etmiş, başarılı bir hoca olduğunu belirtti.

Yaşar Doğu bugün başlıyor37. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest ve Bayanlar Güreş Turnuvası bugün start alıyor. Atatürk Spor Salonu’nda 2 gün sürecek müsabakalara 19 ülkeden toplam 250 sporcu katılacak. Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak, “Son 2 yıldır FILA tarafından Golden Grand Prix statüsüne alınan turnuvanın, Doğu’nun adına yakışır bir mücadeleye sahne olacağını düşünüyorum” dedi.

Mehmet yine coştu
NBA’deki temsilcimiz Mehmet Okur, takımı Utah Jazz’ın sahasında Dallas Mavericks’i 115-87 yendiği maçı 16 sayı, 13 ribauntla tamamladı. Geçen sezonun finalistleri Boston ile Lakers’ı karşılaştıran maçta ise Kobe Bryant yıldızlaştı. 26 sayı, 10 ribaunt, 5 asistlle oynayan yıldız oyuncu Lakers’ı 110-109’luk galibiyete taşıdı. Günün son maçında ise Philedelphi 76ers sahasında Indiana Pacers’i 99-94 yendi.

Sağlık tırı Konya’da
Türk Androloji Derneği, Türkiye’nin 16 ilinde sürpriz kıraathane ziyaretleri yaparak futbolseverlerle, “Spor ve Erkek Sağlığı Sohbetleri” gerçekleştirecek. Levitra’nın üreticisi Bayer’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, “Erkek Erkeğe Sağlık Konuşuyoruz” kampanyası kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerini dolaşan “Sağlık Tırı” da bu hafta Konyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Konya’da sağlık taraması yapacak.

Konuk Hasol
GSTV’de yayınlanan Sultani`den Zirveye programının bu haftaki konuğu mimar Doğan Hasol olacak. Volkan Karsan’ın hazırlayıp sunduğu program bugün 21.30’da başlayacak.

Yazarlar