Skorer HABER TURU

HABER TURU

12.07.2009 - 00:51 | Son Güncellenme:

Hido geliyor.. Burak, Es-Es ile imzaladı.. Erkan Özbey’e teklif.. Akkaş’tan gümüş

HABER TURU

Hido geliyor
Toronto Raptors ile anlaşan A Milli Basketbol Takımı Kaptanı Hidayet Türkoğlu, bugün Türkiye’ye gelecek. Orlando Magic ile NBA finalinde mücadele ettikten sonra, transfer piyasasının da en çok konuşulan ismi olan Hido, 17.30’da İstanbul’a gelecek ve 18.00’de havaalanında bir basın toplantısı düzenleyecek. 


Burak, Es-Es ile imzaladı
Fenerbahçe’nin geçen sezon Manisaspor’dan aldığı Burak Yılmaz, Eskişehirspor ile 1 yıllı kiralık olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. Eskişehir ile yeni bir sayfa açacağını söyleyen Yılmaz, 15 Temmuz 1985 doğumlu ve orta sahada görev yapıyor. Kırmızı - siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal ise çok iyi bir transfer daha yaptıklarını belirterek, “Sahada yüreğini koyarak, formamızı terletecek bir ismi daha Eskişehirspor’a kazandırdık” dedi.

Erkan Özbey’e teklif
Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Erkan Özbey, Yunanistan’ın Kavala takımından teklif aldığını açıkladı. Menajeri aracılığıyla çok sayıda kulüpten teklif aldığını belirten Özbey, “Önümüzdeki günlerde yeni sezonda formasını giyeceğim takımla ilgili bir kararımı vereceğim” dedi.

Akkaş’tan gümüş
Sırbistan’da yapılan 25. Üniversite Yaz Spor Oyunları’nda milli atletimiz Halil Akkaş erkekler 3 bin metre engellide gümüş madalya aldı. Akkaş, final mücadelesinde foto finişle Moldovalı Ion Luchianov’a 1 salise farkla geçilerek 8:25.80 ile ikinci oldu. Kafilemiz foto finiş sonuçlarına itiraz etti. 

SGK’ya yeni pasör
Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İspanya Milli Takımı oyuncularından Guillermo Falasca’yı (32) renklerine bağladı. Geçen sezon İtalya’nın Piacenza takımında oynayan Arjantin asıllı İspanyol oyuncu, dünyanın sayılı pasörleri arasında yer alıyor. 

Ankaragücü şov: 5-0
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Ankaragücü, ilk hazırlık maçında 2. lig takımlarından Axams’ı 5-0 yendi. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Cihan, Metin Akan (2), Abdullah Çetin ve Murat Yılmaz attı.

Yazarlar