Skorer HABER TURU

HABER TURU

27.10.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Terim’e veda..İngilizlerin işgüzarlığı..Giresun’dan gol şov: 3-0

HABER TURU

Terim’e veda
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, görevinden ayrılan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları için bir veda yemeği düzenledi. Yemeğe TFF Başkanı Mahmut Özgener ve tüm yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Fatih Terim ile yardımcıları Oğuz Çetin, Metin Tekin, Müfit Erkasap ve Eser Özaltındere katıldı. Özgener, yaptığı konuşmada, “Hocamızla beraber çalıştığımız her dakikadan büyük keyif aldık” derken Fatih Terim ve yardımcılarına birer gümüş kase armağan etti.

İngilizlerin işgüzarlığı
İngiltere 1. Ligi ekiplerinden Millwall’da yönetim, Galatasaray forması giyen taraftarını stada sokmama kararı aldı. Geçtiğimiz hafta sonu Leeds United ile yapılan maçta, 2000 yılında 2 Leeds’linin Galatasaray karşılaşmasından önce bıçaklanarak öldürülmesine atfen, bıçaklama hareketleri yapan ve sarı-kırmızılı forma giyen bir taraftarın, bundan sonra stada alınmayacağı bildirildi. Türk bayrağı sallayan bir başka taraftarın da stat dışına çıkarılıp, gözaltına alındığı ifade edildi.

Giresun’dan gol şov: 3-0
Bank Asya Birinci Lig’de 10. haftanın kapanış maçında Giresunspor, Samsunspor’u deplasmanda farklı devirdi: 3-0, Giresunspor’u galibiyete 55 ve 68. dakikalarda Suarez ile 74. dakikada Oliveira’nın attığı goller taşıdı.

Yazarlar