Skorer Haber turu...

Haber turu...

08.12.2009 - 02:22 | Son Güncellenme:

Messi, Henry’i savundu... Nuri hayaline kavuşmuş... Biletlere büyük ilgi... Altay’ın Kayseri vurgunu: 2-1... Potada zorlu gece... Rakip İspanya... Kepez’de isyan... Ersan 9 attı...

Haber turu...

Messi, Henry’i savundu
Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi, Fransa Milli Takımı’nda oynayan takım arkadaşı Thierry Henry’nin İrlanda maçındaki tartışmalı gol için suçlanacak tek kişi olmadığını söyledi. Arjantinli oyuncu, “Bu, futbolda olabilecek bir şey. Hakem görmedi, yardımcı hakemler de görmedi. Herşey Thierry’e mal edilmemeli” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Nuri hayaline kavuşmuş
Almanya 1. Ligi takımlarından Borussia Dortmund’ta forma giyen Nuri Şahin, futbolcu olma hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu bildirdi. Alman Kicker dergisine konuşan milli oyuncu, tüm hayallerini gerçekleştirdiğini belirterek, “Hayalim zengin olmak değil, futbolcu olmaktı. Bunu başardığım için mutluyum” dedi.

Biletlere büyük ilgi
Güney Afrika’da düzenlenecek olan 2010 Dünya Kupası’nın cuma günü gerçekleştirilen kura çekimi sonrası bilet talebinde artış yaşandığı bildirildi. Organizatörler tarafından yapılan açıklamada, grupların ve maç takviminin şekillenmesinin ardından yaklaşık 220 bin bilet talebinin toplandığı belirtildi. Bilet satışları 22 Ocak’ta sona erecek.

Haberin Devamı

Altay’ın Kayseri vurgunu: 2-1
Bank Asya 1. Lig’de 15. haftanın kapanış maçında zirveyi zorlayan Altay, Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. 33. dakikada Tayfun Yanar’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşen İzmir temsilcisi 40’ta Musa Çağıran, 70’te ise Bezerra’nın golleriyle galibiyete ulaştı. Altay puanını 31’e çıkarıp üçüncülükteki yerine korurken Kayseri Erciyesspor 13 puanda kaldı.

Potada zorlu gece
Basketbolda ülkemizi Eurocup’ta temsil eden temsilcilerimiz bugün çok zorlu maçlara çıkacak. A Grubu’ndaki Galatasaray Cafe Crown (1 galibiyet-1 yenilgi), TSİ 19.30’da başlayacak mücadelede Almanya’nın Alba Berlin takımına konuk olacak. D Grubu’ndaki Beşiktaş Cola Turka da (1 galibiyet, 1 yenilgi), İspanya’nın Joventut Badalona takımını saat 18.00’de ağırlayacak. E Grubu’ndaki Türk Telekom (1 galibiyet-1 mağlubiyet) ise 19.30’da Bilbao’yu konuk edecek. Eurochallengecup’taki Banvit de 21.30’da Belçika’da Okapi Aalstar ile karşılaşacak.

Rakip İspanya
Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) Sutopu Erkekler Dünya Ligi karşılaşmasında Türkiye, bugün İspanya ile karşılaşacak. ENKA Kapalı Yüzme Havuzu’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. İspanya, Romanya ve Sırbistan ile birlikte 3. Grup’ta mücadele eden milli takım, ilk maçında deplasmanda Sırbistan’a 19-5 yenilmişti.

Haberin Devamı

Kepez’de isyan
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Antalya Kepez Belediyesi’nde oyuncular, maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle idmanları boykot etmeye başladı. 4 aydır maaşlarını alamayan oyuncuların zor durumda kaldıkları ve antrenman yapmadan sadece maçlara çıkacakları belirtilirken, birçok basketbolcunun da kendilerine kulüp aradıkları öğrenildi.

Ersan 9 attı
NBA’de Milwaukee Bucks’ın sahasında Cleveland Cavaliers’a 101-86 yenildiği maçta, milli basketbolcu Ersan İlyasova 8 sayıyla oynadı. Bu sezon iyi bir performans sergileyen ve Bucks’ta ilk beş oyuncularından birisi haline gelen milli basketbolcu, Cleveland karşısında da 29 dakika sahada kaldığı mücadeleyi, 8 sayının yanısıra 9 da ribaunt ile tamamladı ve double-double’a yakın performans sergiledi.

Yazarlar