Skorer Haber Turu...

Haber Turu...

18.12.2009 - 01:59 | Son Güncellenme:

Ribery noktayı koydu... Domuz gribi Kepez’de... Yüzmede 6 rekor... Woods yılın sporcusu... Iniesta zora soktu... Sinan ilki başardı... Lehmann kabul etti... Kayseri’de alarm!.. ‘Herkes ikinci yarıyı beklesin’... CSKA’ya ceza... Yunan Gekas Hertha’da...

Haber Turu...

Ribery noktayı koydu
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih’te forma giyen Fransız oyuncu Franck Ribery, Real Madrid ile bir ön sözleşme imzaladığı yönündeki söylentileri yalanladı. Yıldız futbolcu Bild gazetesine verdiği röportajda, İspanyol kulüp ile 2010 yazı için anlaştığınız söyleniyor. Bu doğru mu” şeklindeki soruya, “Hayır, hayır. Hiçbir yerde bir şey için imza atmadım” dedi.

Haberin Devamı

Domuz gribi Kepez’de
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor Kulübü oyuncularından Cüneyt Erden, Levent Bilgin, Bora Sancar, Jovo Stanojevic ve Shan Foster’in domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındığı belirtildi. Açıklamada, oyuncuların kan örnekleri alınarak hastalıkları hakkında kesin teşhis konulacağı kaydedildi. Kepez yarın sahasında Aliağa Petkim ile karşılaşacak.

Yüzmede 6 rekor
İstanbul’da dün başlayan Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası eleme yarışlarında 6 Türkiye rekoru kırıldı. Burhan Felek Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyonda Elif Nur Nas, bayanlar 200 metrede, 100 metre serbestte Melek Nur Nas, hem 13, hem de 14 yaş kategorilerinde rekorlar kırdılar. Erkekler 17-18 yaş 100 metre kurbağalama yarışında Erce Eşer, bayanlar 15-16 yaş 50 metre kurbağalamada ise Banu Küce yeni Türkiye rekorlarının sahibi oldular.

Haberin Devamı

Woods yılın sporcusu
Özel hayatında son günlerdeki yaşadığı sorunlar nedeniyle golfe “süresi belli olmayan bir dönem” için ara veren, dünya klasmanının 1 numarası Tiger Woods, ülkesi ABD’de “10 Yılın Sporcusu” seçildi. AP Haber Ajansı’ndan 142 editörün 56’sının oyunu alan Woods mutlu sona ulaştı. Woods’u, 33 oyla Fransa Turu’nu 6 kez kazanan bisikletçi Lance Armstrong takip etti.

Iniesta zora soktu
Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenen FIFA Kıtalararası Kulüpler Futbol Şampiyonası finalinde, yarın Estudiantes ile karşılaşacak olan Barcelona’da, Andres Iniesta’nın durumu canları sıktı. Önceki gün 3-1 kazanılan Atlante maçında sol bacağından sakatlanan 25 yaşındaki yıldız oyuncunun, Estudiantes karşısında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Sinan ilki başardı
Şampiyonlar Ligi’nde AZ Alkmaar ile oynanan maçta 90+5. dakikada attığı golle, takımı Standard Liege’in maçtan 1-1 berabere ayrılmasını sağlayarak; Standard’ı elenmekten kurtarıp, UEFA Avrupa Ligi’ne taşıyan Sinan Bolat tarihe geçti. uefa.com’da yayımlanan “Grup aşamasının gerçekleri ve rakamları” başlıklı yazıda, milli kalecinin, grup aşamasında açık oyunda gol atan ilk filebekçisi olmayı başardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Lehmann kabul etti
Bir televizyon programında yönetimi eleştirdiği için cezaya çarptırılan ve bu parayı ödemeyeceğini söyleyen Stuttgart’ın tecrübeli kalecisi Jens Lehmann kararından çark etti. 40 yaşındaki Alman filebekçisinin, takımın yeni direktörü Christian Gross ile yaptığı görüşmenin ardından, basında 40 bin euro olduğu iddia edilen cezayı ödemeyi kabul ettiği öğrenildi.

Kayseri’de alarm!
Süper Lig lideri Kayserispor maçı öncesi oyunculara kart görmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Sarı-kırmızılılarda kaleci Souleymanou, Aydın Toscalı, Hakan Aslantaş, Serdar Kesimal ve Mehmet Eren’in 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri durumunda, Gençlerbirliği ile yapılacak ikinci devrenin ilk maçında forma giyemeyecek.

‘Herkes ikinci yarıyı beklesin’
Süper Lig’in ilk devresinde beklenen performansı gösteremeyen Sivasspor’da, Teknik Direktör Muhsin Ertuğrul ikinci yarı için iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Devre arasında çok şey değişecek. Oyuncuların kazanma arzuları da her geçen hafta artıyor. İkinci devrede daha iyi sonuçlara imza atacağız” dedi.

Haberin Devamı

CSKA’ya cezaRusya’nın CSKA Moskova takımının dopingli çıkan iki futbolcusu Sergei Ignashevich ve Aleksei Berezutsky’e 1’er maç ceza verildi. UEFA, Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yendiği maç öncesinde 2 futbolcusu dopingli çıkan CSKA’ya da 25 bin euro para cezası kesildi. Yasakları hemen başlayan futbolcular, Beşiktaş maçında yer almamıştı.

Yunan Gekas Hertha’da
Alman Birinci Ligi takımlarından Hertha Berlin, Yunan golcü Theofanis Gekas’ı B.Leverkusen’den kiraladı. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli oyuncu ile 1 Ocak’tan itibaren sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Hertha’nın ligde kalması durumunda Gekas’ı almak için opsiyonu bulunduğu da vurgulandı.