Skorer HABER TURU

HABER TURU

12.04.2010 - 00:29 | Son Güncellenme:

Kayseri’nin konuğu Sivas.. Sofuoğlu kürsüye çıktı..Millilerden gol şov: 5-1

HABER TURU

Kayseri’nin konuğu Sivas
Süper Lig’de 29. haftanın son maçında Kayserispor, düşmeme mücadelesi veren Sivasspor’u konuk edecek. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Zorlu müsabaka öncesi sarı-kırmızılı takımda eksik bulunmazken, Sivas’ta ise İbrahim Şahin cezası nedeniyle forma giyemeyecek.


Sofuoğlu kürsüye çıktı
Dünya Süpersport Şampiyonası’nda mücadele eden Kenan Sofuoğlu, dün İspanya’nın Valencia kentinde yapılan yarışı 1.37.102’lik zamanıyla ikinci sırada tamamladı. Sezonun üçüncü yarışına şampiyona lideri olarak gelen milli sporcumuz, mücadele sonrası 61 puanla genel klasmanda ikinciliğe geriledi. 1.37.049’luk derecesiyle yarışı 1. bitiren İspanyol Joan Lascorz, 65 puanla klasmanda liderliğe yükseldi.

Millilerden gol şov: 5-1
A Milli Bayan Futbol Takımı, 2011 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup mücadelesinde Malta’yı 5-1 mağlup etti. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını milliler 4-0 üstün tamamladı. Takımımızın gollerini Cansu (2), Yağmur (2) ve Bilgin kaydederken; Malta’nın tek sayısı Pace’den geldi. Ay-yıldızlılar, bu galibiyet sonrasında puanını 6’ya çıkardı.

Enes büyüledi
Türk basketbolunun en önemli yıldız adayları arasında yer alan Enes Kanter, 1 ‘Nike Hoop Summit’ organizasyonunda gösterdiği performans ile izleyenleri büyüledi. NBA’e en yakın isimlerin vitrine çıktığı yer olarak kabul edilen maçta 24 dakika süre alan Enes, 34 sayı, 13 ribaunt ile oynasa da yenilgiyi önleyemedi. Rose Garden’da 11 bin 246 kişinin izlediği maçta Amerika Lise Yıldızları, Dünya Karması’nı 101-97 mağlup etti.

Güreşçiler Azerbaycan’da
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yarın başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Serbest Güreş Milli Takımı, bu ülkeye gitti. Şampiyonada 55 kiloda Sezar Akgül Tedaş, 60 kiloda Muhammed Demir, 66 kiloda Yasin Bolat, 74 kiloda Batuhan Demircin, 84 kiloda Serdal Böke, 96 kiloda Serhat Balcı ile 120 kiloda Fatih Çakıroğlu, ülkemizi temsil edecek.

Didin finalde kaybetti
Almanya’nın Frankfurt kentinde BEKO sporsorluğunda oynanan ‘Top Four’ basketbol finalinde, Murat Didin’in antrenörlüğünü yaptığı Skyliners Frankfurt, Brose Baskets Bamberg takımına 76-75 yenildi. Maça tutuk başlayan ve devreyi de 43-32 geride bitiren Frankfurt, son çeyrekte 31-18’lik bir seri elde etse de, sonucu değiştiremedi ve ikincilikte kaldı.