Skorer HABER TURU

HABER TURU

02.07.2010 - 02:25 | Son Güncellenme:

Ankaragücü’nde olaylı idman, Sezer’den bronz, Konya’da revizyon, Eriş’in takım arkadaşı öldü, Gençler toplanıyor, ‘Türkiye’yi seçtim’

HABER TURU

Ankaragücü’nde olaylı idman
Başkent temsilcisi Ankaragücü sezona olaylı başladı. Tesislerde yaptığı idmanla hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertlilerde Serkan Kırıntılı, Aydın Karabulut, Aydın Demirkol disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Teknik Direktör Ümit Özat’ın yönetimindeki antrenmana yabancı oyunculardan Theo Weeks katılırken, diğerlerinin ilerleyen günlerde takıma dahil olacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Sezer’den bronz
Bulgaristan’da devam eden Avrupa Gençler Serbest Güreş Şampiyonası’nda, bayanlar 44 kiloda mindere çıkan Sümeyye Sezer bronz madalya kazandı. Sezer, üçüncülük maçında Bulgar Gospodinova’yı 3-1 yenerek bronza uzandı. 51’de Melek Atakol, 63’de Leyla Ertaş ve 67’de Kıymet Koçyiğit rakiplerine yenilerek elendiler.

Konya’da revizyon
Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Konyaspor 4 oyuncu ile sözleşme imzalarken, 2 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Tesislerde düzenlenen törende Avustralyalı kaleci Danny Vukovic 5, Emrah Eren 1, Aykut Öztürk 5 ve iç transferde Serhat Akyüz 2 yıllık anlaşmaya imza attılar. Kulübün resmi sitesinden yapılan duyuruda ise Ömer Hacısalihoğlu ve Dursun Karatay ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Eriş’in takım arkadaşı öldü
Ceyhun Eriş’in formasını giydiği İsveç İkinci Lig takımı Assyriska’ın 26 yaşındaki oyuncusu Eddie Moussa ve ağabeyi, silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Assyriska’nın dün gece oynaması gereken lig maçı da ertelendi. Bu arada Ceyhun ve diğer futbolcular St. Jakob Katedral’ine giderek Moussa için düzenlenen anma törenine katıldılar.

Gençler toplanıyor
Ankara temsilcisi Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor. Futbolcular bu sabah yapılacak sağlık kontrolü ve laktat testinin ardından tesislerde ilk çalışmasını yapacak. Kırmızı-siyahlılar 19 Temmuz’da Avusturya’ya giderek 2. etap çalışmalara başlayacak.

‘Türkiye’yi seçtim’
Almanya’da yetişen ve Ümit Milli Futbol Takımı forması giyen Tolgay Ali Arslan, babasının Alman, annesinin ise Türk Milli Takımı’nda forma giymesini istediğini söyledi. Kendisini Türk olarak hissettiği için Almanya’dan teklif almasına rağmen ay-yıldızlı formayı seçtiğini belirten gurbetçi futbolcu Dortmund’daki başarılı performansının ardından geçen sezon Hamburg’a transfer olmuştu.

Liverpool’da yeni dönem
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Fulham’ın teknik direktörü Roy Hodgson ile anlaştı. Üç yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu, kulüp futbolundaki en büyük görev. İngiltere’nin en başarılı kulübünde teknik direktörlük rolünü üstlenmekten onur duyuyorum. Oyuncularla ve taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Murathan uzattı
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, oyuncusu Murathan Kısal’ın sözleşmesini uzattı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncularımızdan Murathan Kısal yapılan görüşme sonucunda sözleşmesini yenilemiştir. Takımımıza, geçen sezon Alanya Belediyesi’nden gelen Kısal’a, Galatasaray forması ile başarılar dileriz” denildi.

Yazarlar