Skorer HABER TURU

HABER TURU

06.11.2010 - 00:34 | Son Güncellenme:

Oberto'dan sürpriz veda, Dünya Kupası İstanbul'da, İngiltere güvenmiyor!, Mesut: Robot değilim, Amatörde rekor: 21-1

HABER TURU

Oberto'dan sürpriz veda
Arjantin Milli Takımı forması ile ülkemizde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden, kısa bir süre önce Efes Pilsen ile anlaşmak üzere olan ancak son anda NBA takımlarından Portland'a giden Fabricio Oberto, kalbindeki sorunlar nedeniyle basketbolu bıraktı. Oberto, takımının Milwaukee Bucks ile 3 gün önce oynadığı maçta çarpıntı hissettiğini ve sağlığıyla ailesinin basketboldan önemli olması nedeniyle bu zor kararı aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Dünya Kupası İstanbul'da
Uluslararası Okçuluk Federasyonu (FITA) dünyada önemli kültürel ve turistik özellikleri bulunan kentlerde yaptırdığı Dünya Kupası 2011 finalini, "2010 Avrupa Kültür Başkenti" İstanbul'a verdi. Federasyon Başkanı Abdullah Topaloğlu, finalleri 24-25 Eylül'de düzenleyeceklerini belirterek, "Finalleri yapabileceğimiz mekanlar için çalışmalara başladık. Çırağan, Dolmabahçe ve Topkapı saraylarını düşünüyoruz. Geçen yıl finaller Danimarka'daki Kraliyet Sarayı'nda yapılmıştı" dedi.

İngiltere güvenmiyor!
İngilizler, FIFA'nın 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak ülkeyi belirlerken adaletli davranacağına inanmıyor. İngiltere'nin önde gelen kamuoyu araştırma şirketlerinden YouGov'un yaptığı ankete katılanların yüzde 72'si, "FIFA, 2018 Dünya Kupası ev sahibini adaletli bir şekilde belirleyebilecek mi?" sorusuna 'hayır' yanıtını verirken, 'evet' oyları yüzde 11'de kaldı. Katılımcıların yüzde 17'si ise fikir belirtmedi.

Haberin Devamı

Mesut: Robot değilim
İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, bir İspanyol radyosuna verdiği demeçte, "Alman disiplinine ve Türklerin her şeyi oluruna bırakma karakterine sahibim" dedi. Yıldız oyuncu Milan karşısında çok etkili olamamasıyla ilgili bir soruya ise, "Her zaman mükemmel oynayan bir robot değilim, insanım. Bir orta saha oyuncusu için bu tip dengesizlikler normal. Ben her zaman yüzde yüzü vermeye çalışıyorum ama bazen bu işliyor bazen de olmuyor" cevabını verdi.

Amatörde rekor: 21-1
Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından İskenderun Asaşspor, deplasmanda Kuzuculu Belediyespor'u, her 2 yarıda atttığı gollerle 21-1 mağlup etti. Bu karşılaşmada Asaşspor'u galibiyete taşıyan golleri Yasin (10), Fırat (6), Mustafa (2), Rıfat, Ali Özdemir ve Beyhan atarken, Kuzuculu Belediyespor'un tek golünü 81. dakikada Fatih ağlara gönderdi.

Yazarlar