Skorer HABER TURU

HABER TURU

16.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pertevniyal’de geleneksel koşu, 2. ayak İzmir’de, Işıklar 8. oldu

HABER TURU

Pertevniyal’de geleneksel koşu
Pertevniyal Spor Kulübü tarafından organize edilen Geleneksel Pertevniyal Koşusu yarın yapılacak. Türkiye’de ilk kez bir eğitim kurumunun adını taşıyan ve bu yıl 14.’sü yapılacak olan geleneksel koşu, saat 10.00’da Pertevniyal Lisesi önünden başlayıp Vatan Caddesi güzergahında gidiş ve geliş olarak 8 kategoride gerçekleştirilecek. Koşuya okul öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra Pertevniyal Lisesi’nin eski sporcuları ve mezunları da katılacak.

Haberin Devamı

2. ayak İzmir’de
Türkiye Pist Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışları hafta sonu İzmir’de yapılacak. Ülkü Yarış Pisti’nde bugün serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak organizasyonda yarın Süper, Maxi ve 1600 Grup kategorilerinde toplam 21 otomobil mücadele edecek. Şampiyonanın 26-27 Mart’ta İstanbul Park’ta yapılan ilk ayak yarışının ardından, Süper Grup’ta İbrahim Okyay, Maxi Grup’ta ise Aytaç Biter liderliği ele geçirdi.

Moda sahili şenleniyor
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün (TAYK) düzenlediği “Duo II” yat yarışı bugün İstanbul’da yapılacak. Moda Deniz Kulübü’nden verilecek start ile Moda-Adalar parkurunda iki kişilik ekiplerle IRC A ve B sınıflarında gerçekleştirilecek yarışa, yaklaşık 15 teknenin katılacağı bildirildi.

Haberin Devamı


Işıklar 8. oldu
İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık, Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası’nın ilk ayağını 8. sırada tamamladı. Abu Dhabi’de gerçekleştirilen organizasyonda “Işıklar” teknesi ile mücadele eden Uğur Işık-Christian Zaborowski ikilisi, ilk gün attıkları takladan sonra, ikinci yarışı teknelerindeki problemlere rağmen 8. sırada tamamlayarak 3 puan alma başarısı gösterdi.

Yazarlar