Skorer Haber turu

Haber turu

17.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

PSV’ye açık kapı... Paramız yok!... Tamam mı, devam mı?... Vettel yine önde başlıyor... Karatede 16 madalya... Lider Türkiye... Sapanca’da farklı ralli... Yaraş’la yeniden... Yatlar yarıştı

Haber turu

FUTBOL
PSV’ye açık kapı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Guus Hiddink, PSV Eindhoven’a göz kırptı. Hollanda basınına konuşan Hiddink, şu an için Türkiye’nin başında olduğunu ve bir yere gitmeyeceğini belirtirken, eski kulübüne de gelecek için açık kapı bıraktı. Deneyimli teknik adam, “Benim PSV’ye dönmekten memnun olacağımı herkes bilir” diye konuştu.

Paramız yok!
Milan takımının patronu Silvio Berlusconi, Real Madridli Cristiano Ronaldo ile ilgilenmediklerini açıkladı. Avrupa spor basınında son günlerde yer alan ‘Milan, Ronaldo’yu alacak’ haberlerine açıklık getiren Berlusconi, UEFA’nın Finansal Fair-Play kurallarını da hatırlatarak “Ronaldo gibi oyunculara verecek paramız yok ” dedi.

BASKETBOL
Tamam mı, devam mı?

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadınlar Birinci Ligi final serisinin 4. maçını bugün 15.30’da Caferağa Spor Salonu’nda oynayacak. Seride 2-1 önde olan Fenerbahçe, bugün de kazanması durumunda arka arkaya 6. şampiyonluğuna ulaşacak. Galatasaray Medical Park ise rakip sahada kazanarak, şampiyonun belirleneceği son maçı sahasına taşımaya çalışacak. Fenerbahçe ve Galatasaray TV’den yayınlanacak mücadelede sadece sarı-lacivertli taraftarlar salona alınacak.

Formula 1
Vettel yine önde başlıyor

Formula 1’de sezonun ilk iki yarışının galibi Red Bull pilotu Sebastian Vettel, Çin Grand Prix’sine de ilk sırada başlayacak. Dün gerçekleştirilen sıralama turlarında 1.33.706’lık dereceyle birinci sırayı alan Alman pilot, önde başladığı 2 yarışın ardından sezonun 3. yarışına da avantajlı başlama şansına sahip oldu. Vettel’i McLaren pilotları Jenson Button ve Lewis Hamilton izledi. Çin Grand Prix’si bugün TSİ 10.00’da başlayacak ve TRT-3’ten yayımlanacak.

Karate
Karatede 16 madalya

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nın ilk gününde Türk karateciler 3 altın, 4 gümüş, 9 bronz olmak üzere toplam 16 madalya kazandı. Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Bayanlar Kumite 55 kiloda Serap Özçelik, 68 kiloda Şeyda Burucu ve Erkekler Kumite 84 kiloda Yavuz Karamollaoğlu altın madalyaya ulaşan sporcularımız oldu.

BADMİNTON
Lider Türkiye

Helsinki’de düzenlenen Badminton Avrupa Şampiyonası’nın 2. gününde Türkiye, takım müsabakalarında İsviçre’yi 4-1 yenerek grup liderliğini sürdürdü. Şampiyonada dün Neslihan Kılıç-Ramazan Öztürk çifti Oliver Schaller-Oceane Varrin’i 2-0, çift erkeklerde Emre Lale-Ramazan Öztürk çifti Roger Schmid-Nicolas Blondel’i 2-1, çift bayanlarda ise Neslihan Kılıç-Neslihan Yiğit, Ayla Hüser-Sabrina Mattle’yi 2-0 ile geçti. Tek bayanlarda ise Özge Bayrak, Nicole Schammer’a 2-1 kaybetti.

MOTORSPORLARI
Sapanca’da farklı ralli
Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir araya gelen Klasik Otomobil Kulübü üyeleri, 1930’lu yıllardan kalma otomobilleriyle klasik otomobil rallisine katıldı. Sapanca Güral Wellness Park Otel’de düzenlenen etkinliğe aileleriyle katılan klasik otomobil tutkunları beyaz flamanın sallanmasıyla 68 kilometre uzunluğundaki parkurda belirlenen hız limitlerine uyarak yarıştılar. Ralliye 40 klasik otomobilin katıldığı bildirildi.

ATLETİZM
Yaraş’la yeniden

Avrupa Atletizm Birliği Yönetim Kurulu üyesi Salih Münir Yaraş, bir dönem daha görevinin başında olacak. Londra’da yapılan ve Türkiye’yi Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile Can Korkmazoğlu’nun temsil ettiği seçimlerde, 50 delegeden 32’sinin oyunu alan Yaraş, ilk sırada yönetime girdi. Salih Münir Yaraş, 4 yıl daha Avrupa Atletizm Birliği yönetiminde görev yapacak.

YAT YARIŞI
Yatlar yarıştı

İki kişilik ekiplerle yapılan TAYK DUO II yarışı dün Moda-Adalar-Moda parkurunda yapıldı. Saat 10:00’da Moda Deniz Kulübü tesislerinden verilen start ile başlayan yarışa 10 yat katıldı. Yarışmanın IRC A sınıfında ilk finişi 13:34:29’da ŞEF görürken, IRC B’de ise ipi göğüsleyen 13:41:31’de PASSION I oldu.
wİki kişilik ekiplerle yapılan TAYK DUO II yarışı dün Moda-Adalar-Moda parkurunda yapıldı. Saat 10:00’da Moda Deniz Kulübü tesislerinden verilen start ile başlayan yarışa 10 yat katıldı. Yarışmanın IRC A sınıfında ilk finişi 13:34:29’da ŞEF görürken, IRC B’de ise ipi göğüsleyen 13:41:31’de PASSION I olduwİki kişilik ekiplerle yapılan TAYK DUO II yarışı dün Moda-Adalar-Moda parkurunda yapıldı. Saat 10:00’da Moda Deniz Kulübü tesislerinden verilen start ile başlayan yarışa 10 yat katıldı. Yarışmanın IRC A sınıfında ilk finişi 13:34:29’da ŞEF görürken, IRC B’de ise ipi göğüsleyen 13:41:31’de PASSION I oldu.