Skorer Haber Turu

Haber Turu

06.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özhaseki’ye ziyaret... Telekom takipte... Anadolu Jet ile devam... Gözlerimiz Sırbistan’da... Akhisar son nefeste: 0-1... 2. tura devam

Haber Turu

BASKETBOL

Haberin Devamı

Özhaseki’ye ziyaret

FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda finale yükselen Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı Ender Batukan, Antrenör Ayhan Avcı ve teknik heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. KASKİ Spor Kadın Basketbol Takımı’nı Büyükşehir Belediye’nin brifing salonunda ağırlayan Özhaseki, Türkiye’yi Avrupa arenasında temsil eden oyuncuları tek tek kutladı.

Telekom takipte

Erkekler Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe’yi taşıyan aracın kara saplanması yüzünden maçın 1 gün ertelenmesine itiraz eden Türk Telekom yetkilileri işin peşini bırakmayacak. Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Celalettin Dinçer, “Yönerge açık. ‘Maçlar belirtilen saatte başlar. Zorunlu nedenlerle ertelenebilir. Bunun takdiri maçın başlamasına 1 saat kalana kadar federasyona aittir’ deniyor” dedi.

Haberin Devamı

OFFSHORE

Anadolu Jet ile devam

İstanbul Offshore Kulübü ile Anadolu Jet firması arasındaki sponsorluk işbirliğinin, 2012 yılında da süreceği bildirildi. Yapılan açıklamada, Anadolu Jet’in geçen yıl üstlendiği Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası ulaşım sponsorluğunu, 2012 yılında da devam ettireceği duyuruldu. Anadolu Jet, 2012 sezonunda 14 yarış ve 7 ayrı destinasyondan oluşan şampiyonanın ulaşım sponsorluğunu üstlenecek.

GÜREŞ

Gözlerimiz Sırbistan’da

Avrupa Güreş Şampiyonası, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bugün başlıyor. Şampiyonada ilk gün 66 kiloda Yakup Gör ve 96 kiloda Serhat Balcı, bayanlarda ise 48 kiloda Merve Kenger madalya mücadelesi verecek. 11 Mart’ta sona erecek turnuvada Türk Güreş Milli Takımı kafile başkanlığını Federasyon Başkanı Bekir Çeker yapıyor.

FUTBOL

Akhisar son nefeste: 0-1

Bank Asya 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, Göztepe deplasmanında son dakikada attığı golle kazandı: 0-1. Ev sahibi takım Hasan Hacıbektaşoğlu ve Ömer Ateş’ın kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi on kişi tamamlarken, konuk ekibini zafere taşıyan golü Merter Yüce ağlara yolladı.

2. tura devam

Futbolda Şampiyonlar Ligi’nde heyecan 2. tur maçları ile devam edecek. Milan, 4-0 mağlup ettiği Arsenal’in konuğu olacak. Zenit ise 3-2 yendiği Benfica ile deplasmanda karşılaşacak. İki mücadele de 21.45’te başlayacak. Öte yandan Arsenal-Milan maçı Star TV’den yayınlanacak.