Skorer Haber turu

Haber turu

24.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haber turu

Haber turu


Barcelona’da kriz sürüyor
GALATASARAY’IN Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Barcelona, İspanya Ligi’nde bir türlü toparlanamıyor. Katalan derbisinde Espanyol’a Tamudo’nun iki golüyle 2 - 0 mağlup olan Barcelona’da, topun ağzındaki Rexach’ı da kapsayacak yılbaşı operasyonu için yakında düğmeye basılması bekleniyor.

Günün adamı Tayfun
İSPANYA’DA Real Sociedadlı Tayfun Korkut, takımının Valladolid’i 6 - 0 yendiği maçta oynadığı futbol ve attığı iki güzel golle günün adamı oldu. Özellikle uzaktan mükemmel bir şutla kaydettiği gol çok konuşulan Tayfun için İspanyol basını, "golleriyle büyüledi" diye yazdı.

Liverpool sarsıldı
GALATASARAY’IN Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden İngiliz Liverpool, Premier Lig’de Arsenal’e, evinde 2 - 1 yenilerek, üçüncü sıraya geriledi. 64 dakika 10 kişi oynayan Arsenal, 45’te Henry’nin penaltısı ile öne geçti, Ljunberg, 53’te farkı ikiye çıkardı. Litmanen’in 55. dakikadaki sayısı, skoru ilan etti.

Son bilet
İKİNCİ Lig B Kategorisi 1.Grup’ta Play - Off Grubu’na son bileti alan takım da belirlendi. Gaziantep B.Belediye, aynı puana sahip olan rakipleri erteleme müsabakalarında kendilerine yetecek sonuçları alamayınca, play - off vizesini kaptı. Dünkü maçların sonuçları şöyle: Mezitli - Kartal: 0 - 1, Küçükköy - Eskişehir: 3 - 3, Hakkari - Van: 3 - 1, ÜÇÜNCÜ LİG / Silifke - Alanya: 1 - 3.