Trabzonspor Hacıosmanoğlu siyasetçi gibi!

Hacıosmanoğlu siyasetçi gibi!

01.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefete göre tarafsız bir tutum sergilediğini savunarak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçladı, “Trabzonspor sevdalıları ve namuslu futbol paydaşları sandık önünüze geldiği zaman bunun hesabını soracak size” dedi.

Hacıosmanoğlu siyasetçi gibi

Hacıosmanoğlu dün gece katıldığı bir televizyon programında, Başbakan Erdoğan’a övgüler yağdırarak, “Sayın Başbakanı da halk seçti, bizi de Trabzon’un gerçek halkı seçti. Kendimden çok şey bulduğumu ifade ettim kendisinde. Bu ülkenin başında daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Katkımız olursa seviniriz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Perişan oldular
Bordo-mavili kafilenin, Belarus seyahati herkesi perişan etti. Türkiye’den 17:00’de özel uçakla yola çıkan oyuncular 3 saatlik yolculuğun ardından 20.00’de Minsk’e ulaştı. Ardından Minsk stadının tadilatta olması nedeniyle 370 kilometre uzaklıktaki Brest şehrine karayolu ile giden kafile yaklaşık 4.5 saatlik kara yolculuğunun ardından konaklayacakları otele geçti. Bu zorlu yolculuk hem teknik heyeti, hem de futbolcuları isyan ettirdi.

Yazarlar