Trabzonspor Hacker yankısı

Hacker yankısı

13.09.2013 - 17:25 | Son Güncellenme:

Apollon Limassol’un sitesinin Türk hackerlar tarafından hacklemesi Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Rum ekibinin rakibi Trabzonspor’un taraftarlarının oldukça fanatik olduğu belirtildi.

Hacker yankısı

Onur Dinçer / Skorer

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Apollon Limassol'un resmi internet sitesi Türk hackerlar tarafından önceki gün hacklenmişti. Bu gelişme Yunan basınında geniş yer buldu. Aynı gruba düşen iki takımın arasında tansiyonun şimdiden yükseldiğine dikkat çekilen haberlerde, bu eşleşme için şimdiden erken uyarıda bulunuldu.

Haberin Devamı

Rum ekibinin resmi internet sitesine Türk bayrağı resmi konurken, slogan olarak da 'Trabzonspor 4ever 2gether' ifadesi yerleştirilmişti. Eylemin, Türk hackerlar ve Trabzonlu taraftarların işi olduğunu belirten Yunan basını, bordo mavili taraftarların oldukça fanatik olduklarını okuyucularına sunarak, 2005-2006 sezonunda, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Anorthosis-Trabzonspor eşleşmesinde de gerginliklerin yaşandığını hatırlattı. Bordo mavili taraftarların o dönem rakibe karşı sert bir tutum içinde bulundukları da hatırlatıldı.


Hacker yankısı