Dünyadan Futbol Hagi, Türk teknik adamla kapıştı!

Hagi, Türk teknik adamla kapıştı!

01.10.2018 - 10:57 | Son Güncellenme:

Romanya 1. Ligi'nde Viitorul'un Astra'yı konuk ettiği ve 1-0 kazandığı karşılaşmaya Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi ismi Gheorghe Hagi ile Türk teknik adam Yüksel Yeşilova arasındaki kavga damgasını vurdu.

Hagi, Türk teknik adamla kapıştı

Romanya 1. Ligi'nde Viitorul'un Astra'yı ağırladığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada ev sahibi ekibin hocası Gheorghe Hagi ile Türk teknik adam Yüksel Yeşilova arasındaki kavga damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Mücadelede uzatma dakikaları oynarken konuk ekip Astra'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Yeşilova, Hagi'ye "Hırsız" diye bağırdı. Olay sonrası sinirlerine hakim olamayan Rumen hocayı araya giren güvenlik görevlileri yatıştırdı.

"Türkiye'ye gönderilsin!"

Karşılaşmanın ardından söz konusu hadise hakkında konuşan Hagi, Yeşilova'yla ilgili olarak zehir zemberek ifadeler kullandı. "Romanya'ya çalışmak için geliyor ve beni hırsız ilan ediyor." diyen Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi ismi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hadi şimdi bunu hoşgörüyle karşılayın! Bu beyefendiyi Türkiye'ye geri gönderin. Ben çok sakindim. Ancak yaptığı hareket, herkesi provoke etti. Hakeme gidip özür diledim. Sonra o, bana doğru geldi ancak reddettim. Maalesef çok kötü görüntüler oluştu. Şu anda Romanya'da çalıştığını ve kullandığı kelimenin alçakça olduğunu lütfen unutmayın."

Haberin Devamı

(Fanatik)