Galatasaray Hagi'den Fenerbahçe itirafı

Hagi'den Fenerbahçe itirafı

05.04.2014 - 16:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın efsane ismi Hagi, GSTV'de Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı. Hagi Galatasaray forması giydiği dönemde Fenerbahçe maçlarının tamamında baskı hissettiğini itiraf etti. Hagi, Sneijder'in oynatıldığı pozisyon için de teknik direktör Mancini'ye eleştiride bulundu.

Hagiden Fenerbahçe itirafı

Galatasaray'ın 'Karpatların Maradonası' lakaplı efsane yıldızı Hagi, GSTV'de Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte Hagi'nin Sneijder hakkında yaptığı açıklama:

"Sneijder gibi oyuncuyu ortada oynatmak lazım. Kanat oyuncusu değil. Ben olsam onu daha fazla ortada oynatırım. Onun ideal pozisyonuorası. Ajax'ta ortada oynuyordu. Hem hücumda hem de savunmada iyi bir oyuncu. Tekniği çok iyi bana kalırsa, kanat oyuncusu daha hızlı olmalı Sneijder hızlı değil. Gördüğüm kadarıyla kanatta başlıyor, ama içeriye de giriyor" dedi.

"F.BAHÇE'YE KARŞI BASKI HİSSEDİYORDUK"

"O dönemde Fenerbahçe'ye karşı oynadığım maçların tamamında baskı hissediyorduk. Ankara'da oynanan bir kupa maçı var, unutamam. 3-0, 4-0 gibi bir skorla aldık. Benim için unutulmayan maçlardan biri de, Rüştü'ye penaltı ile gol attığım maçlardan biridir. Benim için unutulmayan maçlardan biri de odur. Frikikten attığm bir gol de vardı, onu da unutamam. Ben golcü bir oyuncu olduğum için birçok maç var unutamadığım. "