Almanya Bundesliga Hakan Çalhanoğlu: "R.Madrid ve Barcelona benimle..."

Hakan Çalhanoğlu: "R.Madrid ve Barcelona benimle..."

01.06.2015 - 11:52 | Son Güncellenme:

A Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ve ailesi DHA'ya özel açıklamalarda bulundular.

Hakan Çalhanoğlu: R.Madrid ve Barcelona benimle...

Onlar bir babanın iki milli gururu...

Haberin Devamı

Almanya'da yaşayan ve geçmişte amatör seviyede futbol oynayan Hüseyin Çalhanoğlu, Türk Milli Takımlarına iki futbolcu yetiştirdi.

Bayern Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu A Milli, Kalsruher'de top koşturan Muhammet Çalhanoğlu U-16'da ay-yıldızlı formaya hizmet veriyor.

Bayburtlu olan Çalhanoğlu ailesi ligler biter bitmez de soluğu Bayburt'ta aldı.

"KURUKAFALAR"DAN HAKAN'A 69 NUMARA ÖZEL FORMA

Bayburt Özel İdare Spor'un en büyük destekçilerinden "Kurukafalar" taraftar grubunun dernek açılışına katılan Çalhanoğlu ailesi büyük ilgi gördü. 69 sırt numaralı özel formalar hediye edilen Hakan Çalhanoğlu, Muhammet Çalhanoğlu ve Hüseyin Çalhanoğlu sıra dışı bir gece yaşadı.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, hemşehirlileriyle halay çekti, bar oynadı. Maldivler'e değil Bayburt'a köylerine giderek tatil yapmayı tercih eden Çalhanoğlu Ailesi DHA'ya özel açıklamalarda bulundular.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN DOBRA AÇIKLAMALAR

"Bu sezon transfer oldum Leverkusen'e. Herkesin büyük bir beklentisi vardı. Benim için sezon çok iyi geçti, en önemli olan benim sakat olmamam. Çok şükür sakatlık yaşamadık. Bu benim için en önemlisiydi. Takım olarak da iyi bir sezon geçirdik. Bizim takımımız çok genç bir ekip, ligde, Şampiyonlar Ligi'nde, kupada çok iyi bir performans gösterdik takım olarak, İnşallah bunu seneye daha da iyi göstermeye çalışacağız. Dediğim gibi genç bir takımız, seneye her kupada daha da başarılı olmak istiyoruz"

BARCELONA VE REAL MADRID SESLERİ...

"Barcelona ve Real Madrid'in bana ilgisi çok önemli. Barcelona ve Real Madrid'in benimle ilgilenmesi onur verici, demek ki performansımı beğenmişle. Demek ki ligde çok iyi performans gösterdiğimi görüyorlar. Ama şu an hiç öyle bir düşüncem yoktu. Ben kendimi kulübümde çok iyi hissediyorum. Bu işlere menajerim bakıyor. İleride ne olur ne olmaz ben de bilmiyorum. Zamana bırakmak lazım."

"HER LİGE UYUM SAĞLARIM"

"Ben takıma göre hareket ediyorum. Lige de tabii ki uyum sağlamaya çalışıyorum. Şimdi İngiltere, İspanya ya da Türkiye'de oynasam oraya uyum sağlamaya çalışacağım. Ligden lige fark oluyor, nerede en iyi şekilde uyum sağlayacak düşüncede değilim. Elimden ne gelirse onu yapmaya çalışacağım. Her lige göre uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum"

Haberin Devamı

"ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Milli takımın durumu hakkındaki görüşlerini de dile getiren Hakan Çalhanoğlu; "En önemlisi zoru başarmak. Biz şu ana kadar zoru başardık. Bu sene de bunu baŞaracağız. Önümüzdeki maç Kazakistan'da. Fatih hocamız da bizi en iyi şekilde hazırlayacak, İnşallah iyi bir performasla maçı alıp geri döneceğiz." dedi.

BAYBURTSPOR'U TAKİP EDİYOR

"Bayburtspor'u uzaktan da olsa takip ediyorum, babamdan da duyuyorum. Çok dikkatimizi çekiyor.Mutluyum, İnşallah Bayburtspor'u daha iyi yerlerde görürüz. Ben de kendi ülkemi, şehrimi daha iyi temsil etmeye çalışacağım."

NEDEN DÜNYANIN EN GÜZEL YERLERİNE TATİLE GİTMEDİ ?

"Herkesin başka bir düşüncesi vardır. Bazıları denize girmeyi sevebilir, bazıları farklı tatil yapabilir ama ben kendi köyümü çok seviyorum. Buradaki hava, amcalarımız, dedelerimiz. Atalarımız ile çok hoş bir sohbet oluyor, burada olduğum için de çok mutluyum.

Haberin Devamı

HÜSEYİN ÇALHANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"İki futbolcu babası olmak bana gurur veriyor. Özellikle milli futbolcu yetiştirmek kolay değil. Çok çalıştık, milli takıma iyi bir adam kazandırdığımız için mutluyum.

"BEN ONLARIN DIŞARIDA ARKADAŞI, EVDE BABASI, SAHADA GİZLİ HOCALARIYIM"

"İlk önce ben onların sahada hocaları, evde babaları, dışarıda arkadaşlarıyım, bunun için hep yanlarındayım. Ölene kadar da yanlarında olacağım tabii ki.

Hakan için bundan sonraki basamak dünyanın büyük takımlarından birisi olacaktır. Bu yolda çalışmaya devam ediyor. Başarılı olduğu takdirde oraya gelecektir."

MUHAMMET DE TÜRK FUTBOLUNA HİZMET EDECEK"

"Muhammet çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. O'da U16'da milli takımda oynadı, büyük bir yetenek. Talihsiz bir sakatlık yaşadı, şu an düzeldi. Ağabeyi ile Türkiye ve oynadığı takımları en iyi şekilde temsil edecektir.

"AKRABALARIMI ZİYARET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ"

"Biz Bayburt'luyuz, gelip ailemi, akrabalarımı ziyaret etmekten onur duyuyoruz"

Haberin Devamı

MUHAMMET ÇALHANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Babası ve Ağabeyinin kendisi için çok büyük bir şans olduğunu söyleyen Kalsuher'de forma giyen Muhammet Çalhanoğlu ise ; "Benim aliem tabii ki bir şans, hep arkamda durdular. Ağabey'im gibi Leverkusen'de Bayern Munih'te oynamak isterim. Bizim hedefimiz de en üstte kalmak. Teklif gelirse faydalanmak isterim." diye konuştu.

Yazarlar