Kayserispor Hakan Kutlu: 'Çok önemli bir galibiyet aldık'

Hakan Kutlu: 'Çok önemli bir galibiyet aldık'

17.04.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu galibiyet önümüzdeki 5 haftaya daha umutlu bakmamızı sağladı” dedi.

Hakan Kutlu: Çok önemli bir galibiyet aldık

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek ligde kalma çabalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımına her zaman güvendiğini belirterek, “Son 3 haftadır yükselen bir performansımız var. Çok sayıda gol girişimimiz var. Ne yazık ki gol ile sonuçlandıramamıştık. Çok şut çekiyorduk ve kalemizde pozisyon vermiyorduk. Bugün Kasımpaşa gibi güçlü bir takım ile karşılaştık. Buraya kazanmak için geldik. Maçın belli dönemlerinde iyi oynadık. Pozisyonlara girdik. Belli dönemlerinde Kasımpaşa bize üstünlük sağladı. Kasımpaşa çok güçlü oyunculardan kurulu bir takım. Güzel bir dakikada golümüz geldi. Skoruda koruduk. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet önümüzdeki 5 haftaya daha umutlu bakmamızı sağladı” dedi.