1.Lig Hakan Kutlu'nun hedefi ilk 6

Hakan Kutlu'nun hedefi ilk 6

16.12.2014 - 16:42 | Son Güncellenme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, ligi ilk 6 içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hakan Kutlunun hedefi ilk 6

PTT 1'inci Lig takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, ligi ilk 6 içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Hakan Kutlu, takım kaptanı İlker ve Erdal ile birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı İbrahim Ay, ziyarette Büyükşehir Belediyespor'un son 6 haftada aldığı başarılı sonuçlarla büyük sevinç yaşadıklarını, sanayi ve ticarette örnek olan Gaziantep'in sporda da aynı şekilde örnek olmasını istediklerini söyledi. Hakan Kutlu ise 6 haftadır takımın başında olduğunu hatırlattı, şöyle dedi:

"Sezon başında iddialı bir takım kurulmuş. İlk 8 haftada dibe vurmuştu. Takım tecrübeli oyunculardan oluşturulmuş. Ben geldiğimde eksiklikleri giderme yoluyla futbolculara tekrar bir özgüven aşılamaya çalıştım. Son 6 haftada bu çalışmalarımızın sonucu olarak önemli puanlar aldık. Kalan 3 maçımızı da kazanarak ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısına da en iyi şekilde hazırlanmayı ve sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamayı arzuluyoruz."

Haberin Devamı

Hakan Kutlu, yarın saat 20.30'da Gaziantespor'la Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşacaklarını belirtti, "Bizim kupa maçlarında bir hedefimiz yok. Bu maçlarda genç ve şans veremediğimiz oyuncularımıza fırsat tanıyoruz. Gaziantespor'un kupada hedefi var ve ben de başarılı olmalarını gönülden istiyorum" diye konuştu.

Yazarlar