Trabzonspor ‘HAKEMİ AYARLIYORLAR’

‘HAKEMİ AYARLIYORLAR’

22.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İtalya’da gollerinin verilmediğini dile getiren Trabzonspor Başkanı, “Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor. 6. hakemin önünde oluyor. O göremiyorsa yan hakemin ‘devam et’ demesi lazım. Göremiyorsan dışarı çıktığına nasıl kanaat getiriyorsun” dedi

‘HAKEMİ AYARLIYORLAR’

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Juventus’a 2-0 yenildi ama futboluyla alkışlandı, sayılmayan golüyle de mağdur oldu. Belaruslu hakemlerin bariz gollerini vermediğini belirten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, çok sert konuştu:
“Kimse okyanusta yakalandığın fırtınaya bakmıyor. Gemi limana geldi mi gelmedi mi ona bakıyor. Maça kontrollü başladık ama ikinci yarı takım çok iyi oynadı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yüzde yüz golümüzü vermediler. Maçtan sonra İtalyan yorumcuları da dinledim. Onlar da topun tamamı çizgiyi geçmediğini söylüyor. 1-1 olsa belki çok farklı olacaktı. 2-3 tane as oyuncularını sonradan oyuna almalarına rağmen biz daha iyi oynadık. İlk golde top oyuncumuza çarpıp önlerine düştü. Talihsizlik oldu.”
Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin, “Karabükspor maçında da hakem hatası oldu ve yine 6 hakem uygulaması. Burada da hata var ve yine 6. hakem. Ne diyeceksiniz?” sorusuna şöyle cevap verdi:
“Şike devam ediyor. Her yerde devam ediyor demek ki... Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor. 6. hakemin gözünün önünde oluyor. Hadi o göremiyorsa yan hakemin ‘devam et’ demesi lazım. Veyahut göremiyorsan dışarı çıktığına nasıl kanaat getiriyorsun? Talihsizlik diyelim. Önümüzdeki Perşembe günü aynı futbolu oynarsalar, seyircinin de desteğini alırlar. Bizden iyi oynamayıp 2-0 kazandıysalar, bizde Trabzon’da daha iyi oynayıp kazanabiliriz.”

Yazarlar