Fransa Ligue 1 Halk çocuğu Zlatan!

Halk çocuğu Zlatan!

27.11.2015 - 12:53 | Son Güncellenme:

PSG'nin Malmö'de konakladığı otelde Zlatan Ibrahimovic'in adının verildiği özel daire yıldız oyuncuya tahsis edilmek istendi, ancak İsveçli yıldız bunu reddetti.

Halk çocuğu Zlatan

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Zlatan Ibrahimovic'in takımı Paris Saint Germain ile Malmö deplasmanına yaptığı ziyarete ait ilginç bir detay ortaya çıktı. Fransız ekibi, yıldız futbolcunun doğduğu kent olan Malmö'de The Clarion Hotel'de konakladı.

'Bir gece konaklama 700 pound'

Aynı otelde bundan yaklaşık altı ay önce bir suit daire, yıldız futbolcuya adanmıştı. 1076 metrekare olan, içinde iki oda, bir mutfak, bir spa tipi banyo ve misafir tuvaleti bulunan lüks daire 'Zlatan Suite' olarak adlandırılmış ve geceliği 700 pound konaklama ücretiyle müşterilerin kullanımına açılmıştı. Ayrıca İsveçli futbolcunun tabloları oturma odası ve yemek odasına asılmıştı.

Malmö takımının gelişinin ardından otel yönetimi, Zlatan Ibrahimovic'in adını verdikleri lüks daireyi yıldız futbolcuya tahsis etmek istedi. Ancak Zlatan arkadaşlarından başka bir yerde daha iyi koşullarda konaklamak istemediğini belirterek bu teklifi geri çevirdi.

Haberin Devamı

'Arkadaşlarımla aynı muameleyi istiyorum'

Bu lüks dairede kalanlara otel görevlileri tarafından çok daha ayrıcalıklı bir hizmet yapıldığı belirtilirken, Zlatan Ibrahimovic'in otelde arkadaşlarıyla aynı muameleyi görmek istediğini ilettiği kaydedildi.