Skorer Hamburg’a geliyoruz!

Hamburg’a geliyoruz!

07.11.2009 - 00:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Başkan Adnan Polat ve Teknik Direktör Rijkaard’ın Avrupa Ligi’ndeki final iddiasına futbolcular da katıldı, Bükreş dönüşü özel uçakta taraftarlarla birlikte “Hamburg’a geliyoruz” tezahüratları yapıldı

Hamburg’a geliyoruz

Galatasaray’da Hamburg havası iyice hissedilmeye başlandı. Dinamo Bükreş karşılaşmasından farklı bir skorla galip ayrılarak Avrupa Ligi’nde son 32’ye kalmayı garantileyen Aslan’da, “Geliyoruz, Hamburg’a geliyoruz” tezahüratları dönüş yoluna damga vurdu.
Önceki gece maçtan sonra özel uçakla İstanbul’a gelen sarı-kırmızılı kafilede bulunan kongre üyeleri ve taraftarların alınan galibiyet nedeniyle yaptıkları tezahüratlara, futbolcular da eşlik ederken, bu tablo Başkan Adnan Polat ve Teknik Direktör Frank Rijkaard’tan sonra oyuncuların da artık Avrupa Ligi’ndeki finale hazır olduklarını gösterdi. Özellikle soğuk hava ve kötü zemin nedeniyle zor geçmesi beklenen karşılaşmanın, rahat bir şekilde kazanılması ise moralleri artırdı.
Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığı olaylı maçtan sonra alınan yenilgi nedeniyle ağır şekilde eleştirilen sarı-kırmızılılarda, takımın ayağa kalkması, en çok Başkan Adnan Polat’ın yüzünü güldürdü. Başarısız sonuçlardan sonra ilk önce Florya’ya çıkarma yaparak, futbolcularla bire bir görüşmelerde bulunan ve ilk devre sonu için liderlik sözü alan Polat, daha sonra GSTV’deki röportajında ise, sezon sonunda lig şampiyonluğuna ulaşacaklarını açıklamıştı. Polat, Romanya’da ise Avrupa Ligi’nde final oynayacakları iddiasında bulunurken, oyuncuların ve teknik ekibin Başkan Polat’ın bu çıkışlarından olumlu yönde etkilendiği belirtildi. Mütevazı yapısıyla bilinen Rijkaard’ın bile, Avrupa’da final rotasını belirlemesinin, yine Başkan Polat’ın psikolojik harekâtının bir meyvesi olarak gösterildi.