Trabzonspor Hami hocadan mesaj var!

Hami hocadan mesaj var!

21.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bu sezon çok fazla şanssızlık yaşadıklarının altını çizdi.

Hami hocadan mesaj var

Trabzonspor Teknik Direktörü oyuncularını uyardı, “Ligin sonu yaklaşırken oyuncularımızın durumu da belirlenecek. Bu faktör kötü geçen sezonu unutturmak adına bizler için fırsat olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, kulüp dergisindeki yazısında oyuncularına mesaj verdi.

Futbolda bazen beklentilerin altında kalınabildiğini, vurgulayan Mandıralı, “Bu sezon hiç yaşanmadığı kadar, sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu bizleri olumsuz etkiledi. Ligin sonu yaklaşırken oyuncularımızın durumu da belirlenecek. Bu faktör kötü geçen sezonu unutturmak adına bizler için fırsat olacaktır” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor’u var eden altyapı gerçeğinden de uzaklaşmayacaklarını belirterek, “Genç futbolcularımızı antrenmanlara ve maç kadrolarına dahil ederek onları geleceğin Trabzonspor’una hazırlamak başlıca görevimiz olacaktır. Gelecek yıl şampiyonluk hedefine yürürken gençlerimizin bu başarının içinde olması beni mutlu edecektir” dedi.

Haberin Devamı

‘Destek çok önemli’

Yönetimin geleceğe dönük projelerinin kendisini heyecanlandırdığının altını çizen Mandıralı şu ifadeleri kullandı: “Büyük mutluluk ve hüzünleri yaşadığımız, sayısız kupaları kaldırdığımız Hüseyin Avni Aker’e veda edip yeni yuvamıza geçmeye hazırlandığımız son sezonumuzda taraftarlarımızın desteği de büyük önem arz etmektedir.

Mandıralı eskiyi arıyor

Teknik direktör Hami Mandıralı, Trabzonspor’daki ikinci çalışma süresinde, ilk dönemindeki başarının uzağında kaldı.

Bordo-mavili takımda 2013-2014 sezonunun 20. haftasında teknik direktör Mustafa Akçay’ın istifasının ardından göreve gelen Mandıralı, 29 puanı bulunan bordo-mavili takımın sezon sonunda ligi 53 puanla 4. sırada bitirmesini sağlamıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı bu sezon 18. hafta sonunda tekrar göreve gelirken, 11 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 6 yenilgi alarak 13 puan toplayabildi ve 29. hafta sonunda 11. sırada kendine yer bulabildi.