Trabzonspor Hami Mandıralı: 'Trabzonspor için helal olsun!'

Hami Mandıralı: 'Trabzonspor için helal olsun!'

11.05.2016 - 13:14 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Trabzonspor'un emrinde çalışan bir insan olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un menfaati her zaman önemlidir. Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem Trabzonspor için helal olsun" dedi.

Hami Mandıralı: Trabzonspor için helal olsun

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmana izinli olan Bosingwa ve Onur katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Akakpo ve Ramazan ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenmana takımla birlikte çıkan Douglas ve Muhammet Demir, ikinci bölümde çalışmayı salonda sürdürdü.

Haberin Devamı

MANDIRALI: "TRABZONSPOR'UN EMRİNDE ÇALIŞAN BİR İNSANIM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti. Mandıralı, Trabzonspor'un zorlu ve kritik bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Trabzonspor'dan başka takımımız yok. Trabzonspor, iyi olsun ki hepimiz keyif alalım. İyi olması için basın da herkes de gayret göstermeli. Trabzonspor için her şey feda olsun. Herkes taşın altına elini sokarken biz bütün vücudumuzu soktuk. Ben Trabzonspor'un emrinde çalışan bir insanım. Trabzonspor'un menfaati her zaman önemlidir. Darbe yiyeceksem, hakaret işiteceksem Trabzonspor için helal olsun. Ama bu işimle ilgili olsun, özel hayatımın bu işin içine sokulması hoş değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

"GENÇ OYUNCULARI OYNATMAK HEP AKLIMIZDAYDI"

Mandıralı, Çaykur Rizespor maçında forma şansı tanıdıkları genç oyuncuların performansından memnun olduğunu da vurgulayarak, "Genç oyunculara forma şansı verdik. Onlar da bizi mahcup etmedi. Genç oyuncuları oynatmak hep aklımızda olan bir şeydi. Ama Trabzonspor'un bulunduğu konumdan dolayı bunu istediğimiz zaman yapamadık. İlk Ramazan'da karar verdik. En iyi maçında kırmızı kart gördü, daha sonra omuzundan sakatlanarak sezonu kapadı. Yusuf Yazıcı'nın performansını herkes gördü. Onlar için Trabzonspor'da antrenman yapmak, maça çıkmak büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmeleri için çok çalışmaları gerekiyor. Daha yolun başındalar. Antalyaspor ve Kasımpaşa ile oynayacağımız. Bu maçlara rahat çıkacağız. Genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vereceğiz. Bu maçlarda farklı isimler de olabilir" ifadelerini kullandı.

Yazarlar