BursaSpor Hamza Hamzaoğlu: "Ersel hocayla yola devam etmeyeceğiz"

Hamza Hamzaoğlu: "Ersel hocayla yola devam etmeyeceğiz"

17.12.2015 - 16:22 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, ilk duygularını paylaştı. Hamzaoğlu, mevcut hoca Ersel Uzgur ile devam etmeyeceklerini, kendi ekibiyle çalışacağını ifade etti.

Hamza Hamzaoğlu: Ersel hocayla yola devam etmeyeceğiz

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'daki görevine başladı. Özlüce Tesisleri'ne yardımcıları ile birlikte gelen Hamzaoğlu'nu basın mensupları karşıladı.

Haberin Devamı

İlk açıklamayı Başkan Recep Bölükbaşı yaparak, "Başarıları ortada olan Hamza Hamzaoğlu ile anlaştık. 1.5 yıllık anlaşma yaptık. Bugün takımı ile ilk antrenmana çıkacak ve Cumartesi günü Konyaspor maçında takımın başında olacak. Kendisine başarılar dilerim. Herkese hayırlı olsun, 1 tane Bursaspor'umuz var, Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.

HAMZAOĞLU: "ERSEL UZGUR'LA YOLA DEVAM ETMEYECEĞİZ"

Bursaspor atkısı takılan Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak hayatın devam ettiğini belirterek; "Üzüntümüz devam ediyor ama işimizi yapmamız da gerekiyor. Sayın Başkan beni aradığında başarabiliriz, yapabiliriz dedi. Ben de inandım, inşallah elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bursaspor'un gücü ortada. Uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Biz de katkı sağlarsak ki o heyecanla geldik. Bizlere inananlara mahçup olmayalım, inşallah güzel şeyler başaracağız. Taraftarın takıma küsmesine gerek yok. Ertuğrul hoca bu camiaya şampiyonluk yaşatmış bir isim ve bize de iyi bir ekip bıraktı. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız." dedi.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu; Galatasaray'daki yardımcıları ile devam edeceğini ve Ersel Uzgur hoca ile çalışmayacaklarını da ifade etti. Hamzaoğlu, Galatasaray'da Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert ile çalışıyordu.

HAMZAOĞLU İLK İDMANINA ÇIKTI

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
Yeşil-beyazlı takımda Hamzaoğlu, döneminin başlamasının ardından genç çalıştırıcı takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenman öncesinde futbolcuları toplayan Hamzaoğlu, yardımcılarıyla birlikte oyuncularla tek tek tokalaştı. Ardından futbolcularla mini toplantı yapan Hamzaoğlu, oyunculara neler istediğini anlattı. Daha sonra antrenman ısınma koşularıyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Basına kapalı olan bölümde ise futbolcuların taktik ağırlık çift kale maç yaptıkları öğrenildi.
JOSUE VE STOCH’A AF
Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Filipe Josue ve Miroslav Stoch, Hamzaoğlu tarafından affedildi. İki oyuncu da takımının akşam saatlerinde yaptığı antrenmanına katıldı. Sakatlığı bulunan Erdem Özgenç ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
HAMZAOĞLU VE EKİBİNDEN BASIN MENSUPLARINA POZ
Öte yandan antrenman sırasında Hamzaoğlu ve yardımcıları Fuat Buruk, Metin Mert, Yıldırım Uran, İsa Turan ve Serkan Salman gazetecilere poz verdi.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla cumartesi günü oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Yazarlar