BursaSpor Hamzaoğlu: "Deniz Yılmaz için Terim'le görüştük"

Hamzaoğlu: "Deniz Yılmaz için Terim'le görüştük"

04.04.2016 - 12:25 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün yapılan antrenman öncesinde saha kenarında basın toplantısı düzenledi. Hamzaoğlu, bir gazetecinin, "Formda bir Deniz Yılmaz var, Fatih Terim'le görüşmeniz oldu mu?" şeklindeki sorusu üzerine, "Oldu. Fatih Hocamla maçlar öncesinde konuştuk. Deniz'le ilgili de sohbetimiz oldu. Takip ediyorlar, bütün oyuncuları takip ettikleri gibi." cevabını verdi.

Hamzaoğlu: Deniz Yılmaz için Terimle görüştük

Son haftalarda attığı ve attırdığı gollerle Türkiye'nin gündeminde yer alan santrfor Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını belirten Hamzaoğlu, "İstanbul'a Beşiktaş'ı yenmek için gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 8 maçta 5 gol 3 asistle oynayan Deniz Yılmaz'ın bu performansını sürdürmesi halinde Fransa'ya Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidebileceğini söyledi. Dün oynanan ve Bursaspor'un 2-1 kazandığı Medicana Sivasspor maçını değerlendiren Hamzaoğlu, şunları ifade etti:

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRDÜK

"Önemli bir maçtı bizim açımızda. Çünkü haftalardır bir çıkışımız vardı. Her ne kadar Antalya'da biraz duraklamış olsak da kazanmaya alışmış takımımız vardı. Bu güveni sürdürmek istedik, özellikle Beşiktaş maçından önce. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Her ne kadar 1-0'dan önce rakibimizin üstünlüğünü kabul etmiş görünsek de genel anlamda oyununun kontrolü bizdeydi. Sonuna kadar kazanmak isteyen bir takımımız vardı, bu da bizi mutlu etti. Bir deplasmanda oynayan bir takım görüntüsünde olmadık, bizi o mutlu ediyor."

Haberin Devamı

"KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ"

Bu hafta da Beşiktaş ile oynayacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, "Beşiktaş maçında da sahaya kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir Bursaspor olacak. İnşallah bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılırız." dedi. Karşılaşmanın Beşiktaş'ın yeni stadında oynanacak olması nedeniyle üzerlerinde bir baskı yaşayıp yaşamayacakları yönündeki soru üzerine Hamzaoğlu, şunları dile getirdi:

2 KULÜP ARASINDA GERGİNLİK BİTMELİ

"Yok olmayacak. Aksine ben daha da seviniyorum. Güzel bir şey, iki camia arasındaki gerginliği de düşünürsek iyi bir adım olarak düşünüyorum. Bizimle oynamayı kabul etmeleri iyi bir adım. Biz de onların stadı açılışında oynayacak olmaktan çok mutluyuz. Biz kazanmak için sahada olacağız ve inşallah iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyoruz."

"TERİM DENİZ YILMAZ'I TAKİP EDİYOR"

Hamzaoğlu, bir gazetecinin, "Formda bir Deniz Yılmaz var, Fatih Terim'le görüşmeniz oldu mu?" şeklindeki sorusu üzerine, "Oldu. Fatih Hocamla maçlar öncesinde konuştuk. Deniz'le ilgili de sohbetimiz oldu. Takip ediyorlar, bütün oyuncuları takip ettikleri gibi. Deniz henüz yeterli değil. İnanıyorum ki sezon sonuna kadar, böyle devam eder. Deniz Fransa'ya gidebilmek için biraz daha iyisini yapmak zorunda. Ama takip ediliyor. Fatih Hoca'nın da bilgisi var. Bizle de zaman zaman konuşuyor. Deniz bu performansını sürdürürse sezon sonunda Fransa'da görebiliriz belki Deniz'i" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakatlar hakkında bilgi veren Hamzaoğlu, Serdar Aziz'in durumuna bakacaklarını ancak birkaç haftadır oynamadığı için onu da düşüneceklerini belirtti. Şamil, Sivok ve Dany'nin de iyi oynadığını hatırlattı.

"İÇTEN İÇE ORAYI HEDEFLİYORUZ"

Bir gazetecinin, "Avrupa hedefini nasıl görüyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Hamzaoğlu, "İçten içe orayı hedefliyoruz ama olmazsa olmaz hedefimiz değil. Amacımız sahada iyi mücadele eden bir takım olabilmek. Bunları yaptığınız zaman sonuçlar gelecektir. İnşallah Avrupa'yı da yakalayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

"FUTBOLCU İZLEME EKİBİ KURDUK"

Hamzaoğlu, yeni futbolcu izleme ekibi kurduklarını hatırlatması üzerine, şunları kaydetti:

"Biz çalışmalarımızı perde arkasında sürdürmek zorundayız. Akhisar'dan öğrencimiz olan Sonko ile scoutlık anlaşması yaptık. Aynı zamanda milli takımlarda uzun yıllar görev yapan Almanya'daki Metin Tekin hocamız var. O da Piontek'le Bursaspor'da görev yapmıştı. Ayrıca yurt içi ve rakipleri izlemek için Metin Aydemir hocamız var Karacabey'den. Benim Galatasaray'dan takım arkadaşımdı. Kendileri ile anlaştık, bize yardımcı olacaklar. İyi bir ekip çalışması içindeyiz. Yönetimle de uyumlu çalışıyoruz. Onlara da teşekkür ediyorum. Ama şuanda transfer ilk düşüncemiz değil. Benim şuan ki tek düşüncem, bu arkadaşlarımızın mümkün olduğunca hepsiyle önümüzdeki yılda devam edebilmek, ilk arzumuz. Keşke hiç transfere ihtiyacımız olmasa."

Haberin Devamı

Bir gazetecinin, kulübün mali sıkıntılarının futbolcuları etkileyip etkilemediği yönündeki sorusu üzerine Hamzaoğlu, öyle bir durumun yaşanmadığını, herkesin durumu bildiğini ve işini yaptığını ifade etti.

BURSASPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

SPOR Toto Süper Ligi 27. Haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 yenen Bursaspor, ara vermeden, 11 Nisan Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Bursaspor'da Medicana Sivasspor maçında sol kalça adalesinden sakatlanan Bakaye Traore çalışmaya katılmayıp tedavi oldu. Uzun süredir antrenmanlara katılmayan kaptan Serdar Aziz, bugün ilk kez takımla birlikte çalıştı. Yeşil beyazlılarda Medicana Sivasspor maçında 90 dakikada oynayan futbolcular yenilenme antrenmanı, diğerleri ise yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yaptı.

Bursaspor, yarını izinli geçirecek ve Çarşamba günü saat 18.30'da Özlüce Tesisleri'nde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak.