BursaSpor Hamzaoğlu ile 7 maçta 6 galibiyet!

Hamzaoğlu ile 7 maçta 6 galibiyet!

25.01.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğe geçirilmesinden sonra çıktığı 7'nci karşılaşmada 6'ncı galibiyetini alan Bursaspor'da, yeşil beyazlı taraftarların yüzü güldü.

Hamzaoğlu ile 7 maçta 6 galibiyet

Yeşil-beyazlı takım, olağanüstü genel kurul kararının alınmasından sonra ligde yükselişe geçti. Ligin ilk yarısında yenildiği 2 rakibi önce Trabzonspor'u 4-2'lik skorla sahasında, pazar günü de deplasmanda Gaziantepspor'u 3-2 yenen Bursaspor, hem puanını 24'e yükseltti, hem de hızla alt sıralardan kurtuldu.

Haberin Devamı

GOLCÜ KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ligin ilk yarısında ligin en az gol atan takımları arasında yer alan Bursaspor'un 2'nci yarının başlamasıyla birlikte ligde gollü skorlar aldığı dikkati çekti. Bursaspor, 2'nci yarıda oynadığı 2 lig maçında Trabzonspor'a 4, Gaziantepspor'a ise 3 olmak üzere 7 gole imza attı.

FATY: ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Bursaspor'un ön liberosu Ricardo Faty, maçın ardından yaptığı açıklamada saha koşullarının iyi futbol oynamaya müsaade etmediğini söylerken şöyle skonuştu:

"Doğrusunu söylemek gerekirse en önemli şey sonuçtu. Saha koşullarına bakarsak mücadele gücümüzün ortaya çıkarması ve sonucu çıkartacak hamleleri göstermemiz önemliydi. Çok iyi bir mantaliteye sahip olduğumuzu gösterdik. Geriden geldik. Gaziantepspor'u da tebrik ediyorum. Bu zorlu saha şartlarında onlarda çok iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz."

Haberin Devamı

DANY: ÖNEMLİ OLAN SONUÇ

Tecrübeli defans oyuncusu Dany Nounkeu ise şunları söyledi:

"2 takım da takdire şayan performans ortaya koydu. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Zor maç oldu. Kendimizi bir kere daha gösterdik. Devre arasına 1-0 mağlup girdik. Daha sonrasında iyi bir oyun ortaya koyduk. Sonuca gitmek bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için çok mutluyuz."

FURKAT SOYALP: TEK VÜCUT OLDUK

Genç futbolcu Furkan Soyalp'de, "2 takımı da tebrik ediyorum. Sahayı temizleyen Gaziantepspor taraftarlarına da çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde maç oynandı. Bugün 11 kişi sahada tek vücut olduk. Biz iyi bir takımız. Sahada çok iyi savaşıyoruz. Çok daha iyi olacağız" dedi.

Yazarlar