BursaSpor Hamzaoğlu: 'Pozisyonu cep telefonundan izledim...'

Hamzaoğlu: 'Pozisyonu cep telefonundan izledim...'

16.10.2016 - 16:27 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor mçaı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: Pozisyonu cep telefonundan izledim...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de 0-0 biten Osmanlıspor maçında her iki takımın oyuncularının da iyi mücadele verdiğini söyledi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem Avrupa'da hem de geçen sezondan beri ligde iyi mücadele eden bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.

Maçın ilk yarısında önde oynamayı uygun gördüklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Önde bastığımız dönemlerde pozisyonlar bulduk ama risk aldığımız için dönen toplar da kalemizde tehlike oluşturdu. İkinci yarı hücumda etkili değildik ama rakibin ataklarını da önledik. İyi bir takıma karşı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Osmanlıspor'u ve oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Hamzaoğlu, maçta yaşanan penaltı tartışmasının anımsatılması üzerine, "Cep telefonundan seyrettim, top oyuncunun eline temas ediyor ve kalecinin önüne gidiyor. Hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Harun'un parmağının ucuna değen topu görüp korner veriliyor. Hatalar her zaman olacak ama daha dikkatli olunmalı." değerlendirmesinde bulundu.

- Osmanlıspor cephesi

Haberin Devamı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise maça her iki takımın da kontrollü başladığını, zaman zaman disiplinle birleştirdikleri ofansif ataklarla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulduklarını belirtti.

Final pasları ve vuruş kalitesi eksikliği nedeniyle gol atma başarısı gösteremediklerini dile getiren Akçay, şunları söyledi:

"Oyuncuların kazanma isteği olmasına rağmen son vuruşlar ve son temaslar başarısız olunca müsabaka berabere bitti. İstatistik olarak baktığımızda rakipten biraz daha üstte olduğumuzu görülüyor. 24 şut atmışız 8'i isabetli. Oyunun belli bölümlerinde üstün görünmemize rağmen maçı kazanamadık. Bunda rakibin dirençli oyunu müsabakayı bırakmaması etkili oldu. Güzel bir maç oldu, oyuncularımı kutluyorum."