Teleset Mobilya Akhisarspor Hamzaoğlu: Seri yakalamak istiyoruz

Hamzaoğlu: Seri yakalamak istiyoruz

28.01.2013 - 19:07 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 2-3 maçlık seri yakalamak istediklerini ifade etti.

Hamzaoğlu: Seri yakalamak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ”Hem oyun hem de moral olarak kendimizi bulabilmek için 2-3 maçlık seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Hamzaoğlu, deplasmanda Gençlerbirliği’ne karşı aldıkları 1-0’lık yenilginin ardından 1 Şubat Cuma günü yapacakları Kayserispor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, ”Gençlerbirliği maçı istediğimiz gibi gelişmedi. Galip gelseydik avantaj yakalayacaktık, ama olmadı” diye konuştu.

Mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini ifade eden Hamzaoğlu, şöyle devam etti: ”İnancımızı kaybetmediğimiz takdirde başaracağız. Kayseri maçından 3 puan almayı hedefliyoruz. Hem oyun hem de moral olarak kendimizi bulabilmemiz için 2-3 maçlık seri yakalamak istiyoruz. Sakatlığı bulunan Mustafa Aşan kendini iyi hissediyor ve kontrollü olarak çalışıyor. Mustafa, Kayseri maçına yetişebilir. Dizindeki şişlik devam eden Bikoko’nun ise Kayseri maçında oynaması zor.” Hamzaoğlu, takımın bugün yaptığı antrenmanda hazır bulunan yeni transfer Yunan Milli Takımı oyuncusu Gekas’ın, takıma dahil olmadan önce tek başına antrenman yapmayı sürdürmesine karşın, maç eksiği bulunduğunu söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, cuma gününe kadar hazır olabilirse Gekas’ı değerlendireceklerini sözlerine ekledi.