BursaSpor Hamzaoğlu'dan Batalla cevabı

Hamzaoğlu'dan Batalla cevabı

22.10.2016 - 20:19 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Batalla'nın eksikliğini hissetemediklerini söyledi.

Hamzaoğludan Batalla cevabı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Batalla'nın eksikliğini hissetemediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise ilk defa Alanya'da maç yapmanın sevinciyle ilçeye geldiklerini vurguladı.

Aytemiz Alanyaspor karşısına geçen haftalarda kaybettikleri puanları telafi etme planıyla çıktıklarını belirten Hamzaoğlu, "Hedefimiz öncelikle iyi oyundu. Aynı zamanda bazı arkadaşlarımız da çıkıştaydı ve bu arkadaşları görmek için bu maç bir fırsattı. Bunu da iyi değerlendirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Maçtan önce planladıkları her şeyin gerçekleştiğini vurgulayan Hamzaoğlu, iyi bir skorla ayrıldıklarını ve emin adımlarla yollarına devam ettiklerini anlattı.

Kalecileri Harun Tekin'in önemli pozisyonlarda iyi kurtarışlar yaptığını ve bir kalecinin yapması gereken şeyi yerine getirdiğini bildiren Hamzaoğlu, "Ekstra iş de yapıyor. Düzgün ve karakterli. İşine de iyi konsantre oluyor. Zaten takımdaki tüm oyuncularımdan memnunum, bozulmadan yolumuza devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Maçta Pablo Batalla'nın eksikliğini hissetmediklerini aktaran Hamzaoğlu, "Ligi 11 kişiyle götürmüyoruz. Herkes kapasitesi ve yeteneği dahilinde her şeyini ortaya koyuyor. Benim için önemli olan da bu. Ben inanılmazı istemiyorum. Yapabileceklerinin maksimumunu istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Kalpar: Hak etmedik"

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor'a evinde 2-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, sonucu hak etmediklerini söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, talihsiz bir maç kaybettiklerini belirterek, "Ne olursa olsun bu takımın keyif veren bir futbolu, oyunu var. Biz gol ararken, galibiyeti düşünürken, kalemizde gördüğümüz gol, bizi rahatsız etti ama bunu hak etmedik. Bu skoru hak etmedik ama futbolda bunlar var, bunu da kabul etmek gerekir." dedi.

Beraberliğe bile üzülecekleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını vurgulayan Kalpar, "Özellikle ikinci yarıda oynanan oyun, girmiş olduğumuz net pozisyonlar vardı. Kaleciyle oyuncumuzun anlaşmazlığında golü yedik. Arkasından bir gol daha yedik. İkinci golü yedikten sonra oyunu kurtarmak çok zordu ama maç 1-0 sürerken golü bulabilirdik." diye konuştu.

Oynanan oyundan dolayı futbolcularını kutlayan Kalpar, kendisini asıl üzen şeyin ise net iyi şeyler yapan takımın kazanmaması olduğunu dile getirdi.

Bu şekilde iyi oynamaları halinde bundan sonraki maçları kazanacaklarına inandığını anlatan Kalpar, "Her zaman iyi oynayarak kaybetmezsiniz. Kötü oynayarak kaybedersiniz ama iyi oynayarak az kaybedersiniz. Bugün bunlardan birini Bursaspor'a karşı yaşadık. Bursaspor'u da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.