Galatasaray Hasan Şaş'tan Hamzaoğlu'na tavsiye

Hasan Şaş'tan Hamzaoğlu'na tavsiye

07.12.2014 - 12:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, Hamza Hamzaoğlu'na bir tavsiyede bulundu.

Hasan Şaştan Hamzaoğluna tavsiye

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray sahasında Akhisar Belediyespor engelini 2-1'lik skorla geçerken sarı-kırmızılıların eski antrenörlerinden Hasan Şaş, NTV Spor ekranlarında değerlendirmeler yaptı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'da yaptığı ilk değişikliği eleştiren Hasan Şaş, sarı-kırmızılı çalıştırıcıya tavsiyelerde bulundu.

Hasan Şaş açıklamasında, "O dakikalarda Akhisar, topa daha çok sahip olan ve pas yapan taraftı. Galatasaray'ın orta saha özellikli kanat oyuncusuna ihtiyacı vardı. Umut'un oyundan çıkması doğru bir karar ama Emre solda oynadığı zaman bunun yanında Yekta ya da Hamit orta sahadaki pas organizasyonunu daha iyi yapacak. Çünkü Galatasaraylı futbolcuların oyundan düşmüşlüğü ve yorgunluğu vardı. Yasin koşucu, Burak koşucu, Bruma da öyle... Selçuk tek başına orta sahada duramayacağı için yorgundu. Galatasaray bu topu alamazdı. İlk oyuncu değişikliğinin Yekta ile kullanılmasından yanayım. 2-0'dan sonra Emre dışarı, Yasin içeri çok daha rahat olurdu. Benim için normali budur" dedi.

Haberin Devamı

Son olarak, "İleride teknik direktörlük hayatım olursa, bir yerde fırsat bulursam benim oyuna müdahalem bu olurdu. Maçın belirli bölümlerinde oyuncular çok açıldı. Bruma 60 metre koşmaya başladı. Galatasaray bu tempoyu her maçta kaldıramaz." sözlerini kullandı